Condamnată pentru conducerea unui cal asa!!!!!

0

Atunci când te afli în stare de ebrietate, să te urci pe cal în loc să conduci un autovehicul poate părea o idee bună. Poliţia din Florida nu este însă de aceeaşi părere şi a arestat o femeie care călărea în stare de ebrietate.

Donna Byrne, de 53 de ani, a fost arestată joi pentru „conducerea unui cal în timp ce se afla sub influenţa alcoolului”, a anunţat vineri, într-un comunicat, biroul şerifului din comitatul Polk, din centrul Floridei (sud-est).
missgrey.ro
Ea mai fost acuzată şi de neglijenţă faţă de un animal, pentru că nu şi-a protejat în mod corect calul cu care se deplasa pe şosea. Calul ar fi putut din acest motiv să fie rănit sau omorât, a apreciat poliţia.
Potrivit poliţiei, care a intervenit după ce a fost sesizată de un trecător, femeia de peste 50 de ani mirosea a alcool atunci când a fost plasată în detenţie.
„Dna Byrne nu era, în mod evident, în stare să se deplaseze pe stradă. S-a pus în pericol nu numai pe sine, ci şi calul şi toate persoanele care circulau pe această stradă care este în general foarte frecventată”, a spus şeriful Grady Judd, citat de Agerpres. Calul a fost plasat într-un adăpost pentru animale al biroului şerifului.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*