Consumati produse autohtone (romanesti)

1


 
 
De ce nu meritam sa fim tot noi, romanii, pe ultimul loc in coada Europei ?
Pentru ca avem de toate ; da, ati inteles bine, Romania are (inca) un potential gigantic pentru a`si stabilii ordinea fireasca in economia europeana.Doar ca si producator!
De ce suntem piata de desfacere? Pentru ca spionajul economic strain functioneaza de mai bine de 23 ani cu ajutorul lui Iona Iliescu & Gasca, sub forma urmatoare: o fabrica din Cluj-Napoca, fost mare producator de produse lactate din Romania, face concurenta uriasa laptelui unguresc, care s`a dovedit ca este de o slaba si proasta calitate fata de cel romanesc.In consecinta, in cea mai mare liniste, prin intermediul catorva actionari si companii unguresti de produse lactate, se cumpara in procentaj mult mai mic lapte autohton si la un pret scazut dar diferenta cea mare, vine din Ungaria.Se ambaleaza in Romania, se pune eticheta in Romania si se vinde ca si produs romanesc.
Cumparand „fabrica”, o mentii o vreme pe linia de plutire, pe urma asa incet-incet, incepi sa o inchizi (impropriu spus) si sa aduci din „afara” materie prima, in felul acesta ridicand economia unui stat train iar noi devenind piata de desfacere.
Aducand materie prima din alte tari, in felul acesta controlezi piata de desfacere al producatorilor sau asociatiilor romanesti, stabilindu`le un pret de ce mai mare umilinta.
Peste 80% dintre produsele pe care noi, romanii, le cumparam din hypermarketuri este de provenienta straina, dar ignoram aceste lucruri poate si din cauza lipsei timpului, poate si din lenea de a cumpara de la taranii nostrii din piata,
care in ultima vreme, au scumpit preturile din cauza conjuncturii nefavorabile in care se afla Romania.
Din mari producatori de otel de cea mai buna calitatea si mult superior celui francez sau american, am devenit, culmea, incepatori in ale otelariei Europene, nu mondiale, prin vanzarea Combinatului din Galati, care un indian obscur, devenit mare vedeta si „putred de bogat” prin presa romaneasca si elogiat ca si „mare investitor strain”. Prin repetarea la infinit a sintagmei (???) „investitiile salveaza tara”, noi am pus botu` si am pus osu` la vanzarea tuturor combinatelor metalurgice din tara, catre „investitorii straini”, care acum ne folosesc pe post de sclavi, pentru a`si sporii veniturile si cumparand la propriu, beneficii politice, prin coruperea unor reprezentani ai partidelor importante de pe scena politica romaneasca.
Sistemul de irigatii romanesc din Baragan, destul de unic in Europa, a fost distrus la ordinul artizanului distrugerii Romaniei, tov`asul Iliescu Ion, pe motiv ca nu ar fi destule subventii pentru a da oamenilor sa cultive pamantul si nu ar fi nici oameni care vor dorii sa faca agricultura in continuare, desi era singura sursa de venit.
In censecinta, pentru ca Romania, sa`si revina pe linia de plutire, oamenii ar trebui sa cumpere si sa consume doar produse romanesti, cumparandu`le din piata de la tarani, tot ceea ce le trebuie pentru traiul de zi cu zi.

1 afisări

Un răspuns la “Consumati produse autohtone (romanesti)”

  1. jefuirea romaniei a inceput, inca din timpul domniei lui,Ilici,Petre Roman, Ciorbea, Vacaroiu, si tapul. Celalti au continuat, tot ce au inceput ei, si normal continua si acum. Dar de Acum de cand va fi, inscaunat ca rege Poanta, totul va fi ca in paradis.
    Iar in romania nu mai sunt, produse autohtone, atata timp, cat cumperi semintele de la farmaciile MONSANTO, si ierbicide tot de la ei.
    MONSANTO este insarcinata, de guvernul mondial, pentru asasinarea populatilor sarace.

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*