Contramanifestaţie organizată de PSD în faţa Palatului Cotroceni.

0

Un miting pentru sprijinirea Executivului are loc astăzi, în Capitală, iar potrivit unor informaţii obţinute de Digi24, protestul ar fi fost stabilit şi organizat de trei lideri PSD – Gabriela Firea, Lia Olguţa Vasilescu şi Codrin Ştefănescu.
Este vorba despre un marş paşnic, la care participă cei care susţin Guvernul Grindeanu, iar manifestaţia are loc în zona Palatului Cotroceni. Scopul mitingului este de a demonstra că protestele care au avut loc în Capitală şi în alte oraşe din ţară în ultimele şase zile nu reprezintă vocea majorităţii.
Oficial, Partidul Social-Democrat nu îşi asumă organizarea marşului care ar urma să aibă loc, însă PSD s-ar pregăti pentru un miting autorizat joia viitoare, fără ca acest lucru să fi fost, până acum, anunţat oficial.
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat, duminică, pe Facebook, că partidul nu organizează niciun fel de manifestaţie în cursul acestei zile, adăugând că mesajele în acest sens de pe reţelele de socializare nu aparţin PSD.
„Partidul Social Democrat nu organizează astăzi niciun miting sau manifestaţie publică. Mesajele de mobilizare apărute pe reţelele de socializare nu sunt din partea PSD”, a scris Liviu Dragnea.


 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*