Coreea de Nord, în doliu? Kim Jong-Un ar fi murit chiar în această seară

0

Este știrea serii la nivel mondial! Mai multe surse din lumea politică și din mass-media susţin că dictatorul din Coreea de Nord, Kim Jong-Un ar fi mort. Presa din Japonia scrie însă că dictatorul ar fi în stare vegetativă.

Se pare că mai multe surse citate de numeroase publicații online din Marea Britanie prezintă tragic că liderul Nord Coreean Kim Jong Un ar fi decedat în această seară.
De altfel, potrivit Mediafax, o „publicaţie japoneză a afirmat în cursul dimineţii că liderul de la Pheonian ar fi într-o stare vegetativă după operaţia sa la inimă de la începutul luni”, scrie sursa citată.
În aceeași timp, vice-preşedintele televiziunii Kong Kong Satellite a declarat că Kim Jong Un ar fi mort citând o „sursă foarte solidă”.
În acest context, toate informaţiile nu au fost confirmate de o autoritate oficială până la această oră. Și despre starea de sănătate a liderului nord coreean au fost ţinute secret de regimul închis, pentru protecția sa și a familiei sale.
Kim Jong Un s-a născut în anul 1984, fiind al treilea copil al lui Kim Jong-Il, fost dictator.
Sursa:
 
https://www.ibtimes.sg/china-medical-team-north-korea-tv-boss-kim-jong-un-dead-solid-source-43725
https://www.ibtimes.sg/korean-peninsula-expert-believes-north-koreas-kim-jong-un-dead-pictures-reports-flood-social-43729

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*