Coregrafa Cocuța „Îmi place Antonia!”

0

De acum avem o noua „pizipoanca” in media.
Momentul de final al probei  „striptease” a surprins un moment… fierbinte, care a incins mintile telespectatorilor si juratilor si a uluit pana si membri ai CNA. Concurenta Roxana Ionescu (cea care il sustine pe George Boghian pentru a-si indeplini visul) s-a sarutat pasional cu… coregrafa Andra Gheorghe, supranumita Cocuţa.
După încheierea emisiunii, Cocuţa a vorbit despre momentul incendiar transmis în direct. „Sunt constienta ca a fost un moment… unic. As vrea ca lumea sa stie, insa, ca acel sarut a fost un act… artistic. Nu l-am gandit ca un moment vulgar si sper ca toata lumea sa inteleaga asta”, a spus Cocuța, potrivit ziarulring.ro.
Cocuța a explicat și că n-a repetat incendiarul moment: „L-am gandit, l-am planificat, dar nu l-am repetat inainte. Poate tocmai de aceea a iesit atat de natural, atat de… bine”.
Întrebată cu ce femeie din showbizul autohton ar fi dispusă să repete un sărut pe scenă, Cocuța a numit-o pe Antonia: „Sincer, imi place Antonia, mi se pare o femeie frumoasa din toate punctele de vedere. O admir, asta neinsemnand insa ca imi doresc cu disperare sa o sarut.” articol

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*