Coruptie la Brasov marca PD-L!!!

0

Dupa cum tot spun eu.coruptia in romania este de 99.99% (nu pot spune ca este 100% pentru a nu ma vedea cu ei la tribunal) Pana acum sa discutat de de coruptie in partidele politice, dar toate astea doar in razboiul politic. Acuzatile find ba a vostru,fura mai mult etc.
PSD- Are corupti lor. PNL- pe a lor,PD-L – pe a lor.UDMR-pe a lor, PC-pe a lor, pana acum nimeni nu a fost bagat in puscarie pentru coruptie(si nici nu va fi in Romania nimeni inchis pentru asta)

Sursa foto gameville.ro

Azi a aparut o stire in care cei mai importanti sefi din Brasov sunt acuzati de coruptie, nume:
1) George Scripcaru, primarul Brasovului
2) Ion Gonţea, prefectul Brasovului
3) Ionel Spătaru, fost comisar-şef la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Braşov
Daca este sa ne uitam la functile acestor „domnii” Director OPC.Prefect,Primar. care sunt printre primi conducatori ai Brasovului.ne putem imagina ce faceau subalterni lor. Nu vor fi inchisi,vor scapa bazma curata, doar sunt oameni cinstiti,si au copii de crescut.Cata incredere mai poti sa ai intro institutie care este condusa de oameni de acest fel???
Ce imi place mie, este titlul din Realitatea:
George Scripcaru, primarul Braşovului, şi prefectul Ion Gonţea sunt cercetaţi de DNA pentru complicitate la luare de mită şi abuz în serviciu. Informaţia apare în dosarul fostului şef al OPC Braşov. Procurorii DNA au disjuns cauza. VEZI LISTA PRIMARILOR PDL CU PROBLEME PENALE.
Dupa cum se poate vedea se evidenteaza anumite  cuvinte. de parca ceilalte partide ar fi Fecioara Maria. Acum dupa cum se stie Realitatea este o „javra  politica „Citeste mai mult. si vedeti titlul pe REALITATEA:
O melodie care spune multe……

Ultimul sa stinga lumina…
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*