Crimele nu vor mai fi prescrise! Ilici nu se bucura!

0

In romania coruptia din justitie este „generalizata” In acesta situatie toate dosarele cu greutate,Adica cu „oameni” politici,afaceri etc. care au bani sa plateasca. sunt amanate pana la prescriere.
Ieri sa aprobat un amendament la  codului  penal, in acesta adaigare se spune, ca crimele nu vor mai fi prescrise dupa 20 de ani.aici sunt incluse si  infracţiunile de omor de la revoluţie. 
Ilici: a beneficiat de acesta prescriptie. invinuti de crimele de la revolutie.Acum nu stiu daca ii se revoca prescriptia!

Iata ce zice”animalul imputit! de Ilici.

Sursa FOTO: roncea.ro

Camera Deputaţilor a adoptat astăzi un amendament la Codul Penal, potrivit căruia crimele mai vechi de 20 de ani nu vor mai fi prescrise, aici fiind incluse şi infracţiunile de omor de la revoluţie. Modificarea adusă Codului Penal a stârnit nemulţumiri, preşedintele de onoare al PSD-ului, Ion Iliescu, considerând că este „rezultatul agitaţiei lui Mărieş”.
Ion Iliescu a declarat, astăzi, că demersul modificării legii codului penal cu privire la prescrierea infracţiunilor de omor este rezultatul „agitaţiei acestui Teodor Mărieş, un tip obscur, cultivat, din diverse motive, de unii şi de alţii”. „Eu l-aş întreba, mai degrabă, pe acest om din ce trăieşte şi ce fel de revoluţionar este, din moment ce nu l-a cunoscut nimeni ca atare, în decembrie 89”.gandul.info

Dupa parerea mea personala ilici. este „direct & indirect” vinovat de moartea a aprox.800 de morti, si a aprox.3500 de raniti ,mutilate pe viata,!
Dar a acapat,si sunt sigur ca va scapa si acum, Doar acest bolsevic,”imputit” este sarac si cinstit.
Nu ne ramane decat sa asteptam moartea lor,In romania nu exista justitie!!!

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*