Crin Antonescu cere demisia în masă a parlamentarilor USL

0

Lupta pentru ciolan este extrem de mare. In acesta situatie opozitia acuza puterea de. furt,crima,nerespectarea constitutiei.jaf national, A dracului treaba astia de fa opozitie, sunt virgini in anus,vagin,urechi,nas,gura, si ce dracu de gauri mai au ei..

Ei propun acum:
Victor Ponta, Crin Antonescu, *Daniel Constantin, dar şi Dan Voiculescu, s-au întâlnit cu o oră înaintea Birourilor Politice reunite ale PSD şi ACD. Discuţia a vizat posibilele măsuri de protest ale opoziţiei, după ce liderul PNL, Crin Antonescu, a sugerat demisia în masă a parlamentarilor USL.
A fost luată în discuţie o posibilă reacţie „mai atenuată” a USL, respectiv ca parlamentarii Uniunii să îşi ia concediu fără plată de la Parlament, pentru o perioadă determinată.
Dupa parerea mea acesta vrajeala este doar una in scop electoral. Nimic mai mult, Ei cred ca asa vor mai castiga ceva voturi. Este posibil sa fie asa. dar nu cred!
Daca fac asta risca sa nu mai prinda scaunele sigure din parlament,senat. si implicit imunitatea parlamentara care ii tin departe de anchete jafului national.
 
Daca cade acesti hoti de la putere? Si se fac alegeri anticipate, si nu se respecta rezultatul referendumuli. 1 singura camera, si min.300 de hotii(pardon parlamentari)

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*