CrinA Antonescu = Victor PoAnta. Divorteaza

0

Antonescu scoate sabia. Impotriva vesnicei iubiri PSD.  Dupa ce ia dat lui Geoana(prostanacul) NOKAUT. La luat in a 2-a runda pe Poanta. Alt prost(asta cel putin are diploma)

Traian Băsescu a fost adus la putere şi de munca noastră entuziastă, dar înainte de toate a fost adus la putere de lăcomia, de clientela, de hoţia, de demagogia PSD, a regimului Adrian Năstase, a regimului Iliescu-Năstase, Ponta mai mititel. Când domnul Ponta se laudă – să-i trimit un salut! – că e un procuror tânăr, e foarte bine. Problema e că aş vrea să ţină minte toată istoria aşa cum a fost şi să-i aduc aminte că, în calitate de procuror şi şef al Corpului de Control al primului-ministru Adrian Năstase, nu a prins pe nimeni. Nici măcar pe Băsescu!„, s-a adresat Antonescu, în faţa Ligii Aleşilor Locali.În opinia lui Antonescu, „politicile de stânga, statul de stânga” au adus România în situaţia în care se află în prezent, prin redistribuirea resurselor către clientela politică. „PSD şi ce a făcut PSD în această ţară l-au adus la putere pe Traian Băsescu”, a fost concluzia liderului liberal.
PSD-ul, în cea mai mare parte, vulnerabilităţile sale, dosarele sale, slăbiciunile sale, oamenii săi şantajabili, trădările din PSD – pentru că nici generalul Oprea, nici Marian Sârbu, nici Cristian Diaconescu nu erau fruntaşi ai PNL, ci ai PSD – ei l-au făcut a doua oară preşedinte pe Traian Băsescu când nimeni nu mai putea în afară de ei„, şi-a continuat Antonescu şirul criticilor.
„Iar acum grija noastră şi obligaţia noastră este să ieşim din rotativa asta infernală pentru că ceea ce fac cu România Băsescu şi oamenii lui riscă să-i aducă la putere – pe cine? – pe cei din PSD. Ori asta nu poate s-o împiedice decât PNL„, a spus Antonescu. Sursa
Runda 1 a fost :  [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5LFuaW5sf8M&feature=player_embedded]
Sa vedem rezultatul din Runda 2 :  [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8hEfzktmiSs&feature=player_embedded]
Si o dedicatie din partea mea pentru  Mire & Mireasa: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aNIYFr9FvVE]

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*