CSM îi răspunde lui Băsescu:Noi suntem „Cinstiti si corectii”

0

In Romania niciodata omul fara relati si cont bancar gros, nu va avea dreptate in justitie, Iar daca esti magistrat ca barbat ai doua perechi de OO, si ca femeie 2 lindicuri,  Daca faci ceva gresit, te doare la 3 metri in fata sculi,vaginului, pentru ca tu nu platest cu nimic, esti protejat de lege. Iar eventualalele  pagube platesc fraieri din popor, care sunt pentru ei, doar niste gunoaie,care sunt folosite dupa care sunt aruncate(folosirea este spaga)

Dictatorul Basescu a avut tupeul, sa spuna ca Justitia este corupta si vinovate de ce se intampla in romania. Ei au raspuns cam asa:
Criticile vizând judecătorii şi procurorii în ansamblu sunt nepermise, iar orice fel de acuze aduse magistraţilor slăbesc autoritatea justiţiei şi scad încrederea cetăţenilor în sistem, se arată într-un comunicat remis miercuri de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). Reacţia vine după ce şeful statului a criticat, la 10 iunie, justiţia română, spunând că aceasta a făcut mult rău ţării.
Nu stiu daca exista 0,5%(din toata populatia Romaniei nu din 20 ca in sondaje) incredere in justitie, si in acesti domni.

CSM a luat la cunoştinţă de criticile preşedintelui ţării cu privire la pe care justiţia l-ar fi făcut societăţii, a reflectat asupra declaraţiilor premierului cu privire la soluţiile date de judecători în cauzele de litigii de muncă şi a luat act de declaraţiile unui lider al opoziţiei cu privire la procurorii care trebuie să „, se arată în comunicatul citat.
De altfel, Consiliul reaminteşte că, potrivit Recomandării Comitetului Miniştrilor al Consiliului Europei către statele membre cu privire la judecători: „Dacă comentează deciziile judecătoreşti, executivul şi legislativul trebuie să evite criticile care ar submina independenţa puterii judecătoreşti sau ar slăbi încrederea publicului în justiţie; de asemenea, acestea ar trebui să evite acţiuni ce pot pune sub semnul întrebării intenţia lor de a respecta deciziile judecătorilor, altele decât cele prin care îşi manifestă intenţia lor de a formula o cale de atac„. RTV

Imaginea justitiei Romane este impecabila, Iar dovada, si imaginea reala a justitiei este,

http://www.youtube.com/watch?v=kGE2Lf2ui1M&feature=related

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*