pentrucasamea.ro

- Advertisement -

fashiondays.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Daca esti la putere poti fura cat vrei tu! Esti protejat de justitie!!

eurogsm.ro

- ADS -

VICTOR PONTA, Justitia Este Un Instrument Politic!!!

Adrian Năstase este un condamnat politic şi o victimă a regimului Băsescu, în condiţiile în care preşedintele Traian Băsescu a instituit din 2005 prin Macovei şi Morar, principalii săi colaboratori, un sistem, inclusiv prin dosare penale, împotriva adversarilor politici, afirmă premierul Ponta.

ATENTIE: Asta o spune al-2-ea om in romania.!!!! Victor ponta= Guvernul Romaniei!!!!!

VICTOR PONTA, Justitia Este Un Instrument Politic!!!

melimeloparis.ro

Gura păcătosului adevărat grăieşte!!

Ia priviti cum se da sentinte in functie de apartenenta politica.

DOSARUL „Poşta Română”: Zsolt Nagy, condamnat la 4 ani cu suspendare, Tudor Chiuariu – 3 ani şi 6 luni cu suspendare
 

Potrivit anchetatorilor, în perioada anilor 2005 – 2007, printr-un şir de acte nelegale, reprezentanţii Poştei au contribuit la trecerea unui imobil din proprietatea publică a statului în proprietatea privată a SC Imopost Developements SA, demers în care au fost implicaţi şi doi membri ai Guvernului, prin emiterea unui act normativ cu scopul de a „clarifica” situaţia juridică a terenului şi a favoriza astfel firma menţionată.

Prejudiciul în acest caz a fost estimat de DNA la 8.619.787 de euro.

http://www.mediafax.ro/social/dosarul-posta-romana-zsolt-nagy-condamnat-la-4-ani-cu-suspendare-tudor-chiuariu-3-ani-si-6-luni-cu-suspendare-11960238

Procurorul a cerut ca Ridzi să fie condamnată pentru abuz în serviciu, fals în înscrisuri şi infracţiuni privind sistemele informatice „din cauza contribuţiei esenţiale şi a calităţii acesteia în timpul săvârşirii faptelor”.

De asemenea, procurorul a cerut condamnarea şi a celorlalţi inculpaţi, inclusiv a lui Paul Diaconu, director în cadrul MTS, chiar dacă acesta este cel care a făcut un denunţ la DNA.

În plus, DNA solicită judecătorilor ca inculpaţii să plătească în solidar 2,7 milioane lei reprezentând daune.

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/monica-iacob-ridzi-condamnata-la-5-ani-de-inchisoare-cu-executare-pentru-abuz-in-serviciu-decizia-nu-este-definitiva-74521.html

Asteptam sa vedem recursul!!!!!

VIZUALIZAT 43 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns