Dacia Lodgy a fost lansata în Maroc

0

A fost lansata prima dacia, care este fabricata in Maroc. Primul model este  Dacia Lodgy,
Ea are urmatoarele caractersisici:  La partea frontală se remarcă noul calandru şi flancurile înalte, care accentuează pasajele roţilor. Acesta este un model creat cu atenție la detalii, o importanță deosebită căpătând-o și spațiul interior. Dimensiunile exterioare (4,5 m lungime şi 1,75 m lăţime) reflectă generozitatea spaţiului interior, care este suficient de încăpător pentru a găzdui în condiţii de confort până la şapte pasageri. Cele trei locuri de pe rândul al doilea sunt echipate în serie cu sistemul Isofix, care permite ataşarea în deplină siguranţă a scaunelor pentru copii.

Dacia Lodgy dispune de un portbagaj cu un volum de 2.617 l în configuraţia cu două locuri, 827 l în configuraţia cu cinci locuri şi 207 l în configuraţia cu şapte locuri. Având cel mai mare portbagaj din clasa sa, dar și cel mai mic preț (varianta de top Laureate cu motor dCi 1.5 de 110 costând în România 14.700 euro), monovolumul mărcii românești devine apetisant mai ales pentru piețele din Europa de Vest.
Lodgy oferă la interior numeroase spaţii de depozitare ce însumează un volum de până la 30 de litri. Merită remarcat spaţiul de depozitare foarte practic amplasat în partea superioară a planşei de bord, care oferă o capacitate de până la 3 litri. sursa Adevărul.
Mai este doar putin, pana toata productia masinilor Dacia va fi transferata in Maroc, sau alte tari din asia, africa, unde costurile de productie sunt mult mai mici.
Mai multe detalii, si poze AICI

 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*