Dacia Logan 2: Noua fata a Daciei!

0

Daca pana acum dacia logan, asa cum arata ea acum, multora li se pare foarte urata ca aspect, (asa si este) Dar noua Dacia Logan 2 care este posibil sa fie lansat în toamna acestui an. Primele semne în acest sens sunt oprirea producţiei actualei generaţii a modelului Logan şi modernizarea liniilor de producţie din cadrul uzinei de la Mioveni. Noua Dacia Logan 2 va fi oferită în două variante de caroserie, sedan şi hatchback, iar preţurile pentru varianta de bază vor pleca de la 7.800 de euro, potrivit informaţiilor jurnalişitilor francezi bazate pe relatări din interiorul Renault.
Logan 2 este modelul cu care Dacia vrea să-şi surprindă din nou concurenţa. „Semnalul” lansării viitorului Logan 2, despre care francezii de la Renault nu au spus deocamdată mai nimic, este dat de modernizarea liniilor de producţie din cadrul uzinei de la Mioveni, scrie Ziarul Financiar.”Uzina de la Mioveni are în pregătire noi proiecte, vehicule şi organe mecanice. Pentru industrializarea acestor proiecte sunt prevăzute investiţii importante.

Dintre lucrările în curs putem menţiona extinderea clădirii Presaj sau extinderea turnătoriei de aluminiu. Referitor la valoarea investiţiilor sau lansările de noi modele, acestea vor fi comunicate la momentul oportun”, au declarat oficialii din cadrul Direcţiei de Comunicare a Automobile Dacia, potrivit sursei citate.
Potrivit presei franceze, Dacia Logan 2 va fi mai lungă, intrând astfel în categoria compactă mare. Maşina va avea 4,4 metri lungime, faţă de 4,25 metri acum.Platforma pe care va fi realizată Dacia Logan 2 şi trenul de rulare vor veni de la Renault Fluence.Preţul Logan 2 este estimat să crească cu 200 de euro, ceea ce înseamnă că, pentru piaţa franceză, preţurile pentru varianta de bază vor pleca de la 7.800 de euro.
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*