pretzmic.ro

- Advertisement -

Ştiri de ultimă oră


VIZUALIZAT 60 ori,
kitunghii.ro

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

Dacia retrage modelul Lodgy de pe piaţă şi îl înlocuieşte cu ceva spectaculos

elefant.ro

- ADS -

Dacia Lodgy nu va mai fi produsă, iar locul ei va fi luat, cel mai probabil, de un SUV cu şapte locuri.

Anunţul a fost făcut de Marc Suss, directorul programului de masini accesibile din cadrul Groupe Renault.

Într-o întâlnire la Salonul Auto de la Frankfurt, directorul programului de masini accesibile din cadrul Groupe Renault a dezvăluit că Dacia Lodgy nu va mai fi produsă.
epiesa.ro

“Nu avem de gând să renunţăm la piaţa masinilor cu şapte locuri. Avem multe optiuni sa oferim masini cu sapte locuri accesibile, dupa Dacia Lodgy. Nu va avea acelasi design ca Lodgy pentru ca segmentul MPV scade acum in Europa, deci nu vom reinvesti intr-un MPV traditional. Scenic scade, Lodgy la fel. Suntem intr-o era a SUV-urilor acum. Vom incerca sa gasim o idee pentru o masina cu sapte locuri accesibila”, a explicat Suss într-o discuţie cu jurnaliştii auto din România.

Cât despre noul Duster cu sigla Dacia, acesta nu va mai fi asamblat la uzina din Maroc. “Duster, sub marca Dacia, va fi produs doar în Mioveni. Noul Duster, sub marca Renault, ca si in prezent, va fi produs in Rusia pentru piata rusa, in America de Sud pentru piata de acolo, in India pentru piata indiana…”, a punctat şi Yves Caracatzanis, CEO si presedinte al Dacia, potrivit Auto Bild.

VIZUALIZAT 60 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns