hainedevis.ro

- Advertisement -


Dacian Cioloș vrea ca accesul în magazine să se facă pe bază de certificat COVID

0
farmec.ro - Livrăm frumusețe!

ADS-*

Dacian Cioloș este de acord, parțial, cu propunerea premierului interimar Florin Cîțu ca accesul în magazine să se facă strict pe bază de certificat verde. Diferența este că acest filtru să funcționeze numai la orele de vârf. Liderul USR, desemnat să formeze un nou guvern, a mai afirmat că ar indicată trimiterea școlarilor în vacanță, până trece vârful valului 4.

 

”Carantinarea ar trebui să fie o soluție extremă, ultima, iar dacă e aplicată, trebuie cu niște criterii și condiții, pe perioadă determinată.

Certificatul verde: în anumite situații, va trebui să îl folosim. E o discuție și la noi în partid. În anumite perioade ale săptămânii, când e mai aglomerat, trebuie folosit și în magazine. Eu, dacă voi fi premier, voi discuta cu specialiștii, înainte de a lua astfel de măsuri,” a afirmat Cioloș.

„Astfel de decizii, care restrâng libertățile, trebuie luate pe baza unor criterii foarte clare. (…) În situații de criză trebuie să iei astfel de măsuri, să restrângem anumite manifestații publice, în spații închise, să ne gândim cum facem să continuăm prezența fizică la școală cât mai mult posibil, acolo unde se poate.

Noi ne gândim ca pe 2-3 săptămâni să trimitem copiii în vacanță, iar apoi, în vară, să prelungim școala cu câteva săptămâni. Cred că mulți copii s-au săturat de online, părinții s-au săturat și ei.”, a mai declarat Dacian Cioloș la postul public de televiziune..

chilipirul-zilei.ro/

- ADS -

Vizualizari: 3
Spune ce crezi