pretzmic.ro

- Advertisement -

Ştiri de ultimă oră


VIZUALIZAT 32 ori,
kitunghii.ro

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

Daniel Oajdea parlamentar PPDD

elefant.ro

- ADS -

PPDD  este partidul creat de Dan Diaconescu(patronul OTV)  Acest partid are in sondaje aprox.15% din numarul electoratului. Acum eu nu cred in sondaje de opinie.  sondajele in general sunt facute pe un esantion de max. 2000 de persoane. dar se spune  ca 56% voteaza cu cutare. Ei nu spun ca acel procent este din cei 2000 de intervievati.

Imi spunea cineva acum aprox.2 luni, ca PPDD  are la nivelul tarii. undeva la 35% din electorat. cam mult. Asta este vom vedea ce va iesi.

Azi Partidul lui DDD. PPDD are si un parlamentar direct in parlament. Cine este acest parlamentar? Daniel Oajdea fost PD-L-ist,independent.

Deputatul independent Daniel Oajdea a anunţat, astăzi, că s-a înscris în PPDD motivând că acest partid nu a mai fost la guvernare şi nu a dezamăgit, el susţinând că va candida la Primăria Iaşi din partea acestei formaţiuni politice.

„Sunt deputat de Iaşi şi nu-mi este indiferent să văd că, de opt ani, oraşul pe care îl reprezint a ajuns bătaia de joc a unui om (Gheorghe Nichita – n.r) care nu este competent sau bine intenţionat. De comun acord cu liderii PPDD, am convenit ca lista de candidaţi pentru Consiliul Local Iaşi să fie întocmită într-o manieră unică în România: pe baza unui concurs de proiecte”, a spus Daniel Oajdea.

În 2008, Daniel Oajdea a fost ales ca deputat PDL într-un colegiu din municipiul Iaşi. În 2010, Oajdea a votat moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie, fiind criticat de liderii PDL, iar la sfârşitul anului trecut a fost exclus din PDL, după ce a criticat activitatea partidului. adevarul.ro

Eu cred ca PPDD va intra garantat in parlament. la urmatoarele alegeri.

VIZUALIZAT 32 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns