Detaliile din spatele ultimelor dezvăluiri făcute de Sebastian Ghiță

0

Mihai Gâdea a prezentat, în ediția de miercuri seară a emisiunii ”Sinteza zilei”, cele mai noi dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiță.
Fostul deputat dezvăluie în cea de-a șaptea înregistrare video difuzată miercuri de postul TV pe care îl patronează, că a fost în vacanță cu Florian Coldea în insulele Seychelles.
 
Totodată, Ghiţă a arătat că „binomul” Coldea – Kovesi îl are „prizonier” pe preşedintele Klaus Iohannis, aflat sub ameninţarea unor dosare penale atât pe numele său, cât şi al soţiei sale, Carmen Iohannis.
„Poate vă întrebaţi de ce am făcut toate aceste dezvăluiri şi de ce am avut curajul să spun ceea ce cred eu că s-a stricat în România în ultimii ani şi cine sunt cei care în opinia mea sunt vinovaţi. Am făcut-o pentru că deja lucrurile avansează galopant spre un fel de teroare căreia nimeni nu-i va mai putea rezista”, spune Sebastian Ghiță înainte de a trece la dezvăluri halucinante legate inclusiv de actualul președinte al României, Klaus Iohannis.
Sebastian Ghiță relatează în continuare că la începutul lui 2010 a fost împreună cu generalul SRI Florian Coldea și familiile lor în Seychelles.
”Am stat împreună şi se poate verifica uşor. Am stat la Hilton Seychelles SPA. Dintr-o întâmplare am găsit acasă pliantul de la hotel. Am stat 10 zile şi îmi aduc aminte că îl rugam să-l ajute pe Ponta să câştige alegerile PSD, însă Coldea îmi spunea că Băsescu nu-l vrea pe Ponta”, precizează Ghiță.

Mihai Gâdea a analizat împreună cu invitații din platou informațiile și documentele pe care le-a prezentat miercuri seară Sebastian Ghiță.
”Dacă lucrurile pe care Sebastian Ghiţă le afirmă în această înregistrare sunt adevărate, e grav. Ca cineva să-i plătească vacanţele generalului Coldea în Seychelles sau în Italia sau oriunde în această lume este grav. Ca acea persoană să devină ulterior vicepreşedintele Comisiei de verificare a Serviciului Român de Informaţii e cu atât mai grav”, a spus Mihai Gâdea.
Mihai Gâdea a prezentat imagini şi detalii mai puţin cunoscute legate de destinaţiile de vacanţă ale lui Sebastian Ghiţă împreună cu familia lui Coldea.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*