DICTATURA BASESCU ,O DIVERSIUNE SECURISTICA

4

In mod repetat si constant opozitia politica ajutata de televiziunile otravite, acuza obsesiv o asa zisa dictatura a lui Basescu .La baza acestor acuze evident sta o diversiune securistica de proportii care se centreaza pe impotenta si ura .Campionii acuzelor sunt exact cei care beneficiaza si se folosesc abuziv Libera Exprimare .Majoritatea romanilor au inceput sa priceapa ca diversiunile media in al hartuii pe TRAIAN BASESCU sunt tot mai fregvente si tot mai agresive ,tocmai pt faptul ca acest OM permite cu mare larghete, tot. absolut tot ,.chiar si stirbirea reputatiei functiei supreme pe care o detine in stat (a nu se uita poreclele publice adresate Presedintelui,a nu se uita titulatura vadit tendentioasa a piesei de teatru .conceputa clar de un frustrat cu serioase carente educationale )
Daca analizam insa, incalcarile grave a regulilor democratiei de catre mass media ostila si opozitia politica -adica de acolo de unde a fost lansata acesta diversiune securistica ,-ne vom da seama si mai evident cat de realista este acesta diversiune .
Zilnic se contabilizeaza dovezi care confirma exact reversul acestei diversiuni .Cei care au produs diversiunea sunt insisi diversionisti .Media otravita practica un jurnalsim partinitor ,vadit propagandistic ,manipulator in stricta complicitate cu USL .Si aici ma refer la o multitudine de incalcari ale deontologiei profesionale :stiri selective ,dezbateri dezechilibrate ,montaje si titraje manipulatoare si instigatoare ,tehnici de rastalmacire ,omisiune si distorsionare a informatiilor ,iar mai nou tehnica inducerii prin citirea de mesaje atent selectate care incrimineaza puterea .In sirul incalcarilor grave se inscriu si actiunile de politie politica pe care le utilizeaza jurnalistii obedienti ai rtv si a3 .Este suficent sa amintesc cazul de politie politica indreptat impotriva d nei Roberta Anastase de catre a3(caz dezvaluit intr un comentariu pe acest forum) .Cazul de politie politica de la Timisoara indreptat impotriva unei actiuni civice spontane in care timisoarenii isi exprimau indignarea fata de parafarea unei alinate politice sinistre care ingropau idealurile Revolutiei Romane din Decembrie 89. Numarul cazurilor de politie politica este mult mai mare .Eu insa am dorit sa relev pe cele mai importante .
In ceea ce priveste opozitia politica ,care foloseste ostentativ media otravita pt a lansa divesrsiunea Dictatua Basescu ,si aici sunt f multe de spus .In primul rand este demn de subliniat faptul ca politicienii opozitiei politice au incurajat si initiat o serie de diversiuni stradale ,incriminand direct Presedintele de fapte inexistente .Politicienii opozitiei au premeditat si pus in aplicare reguli vadit antidemocratice care au lovit violent in interesele tarii si al cetatenilor.Sa le reamintim pe cele mai importante :1 Suspendarea abuziva a Presedintelui Traian Basescu ,fapt confirmat de CCR .2 Daramarea guvernului Boc ,cu consecinta unei crize politice care a durat 3 luni si a unor pierderi finaciare de zeci de miliarde de euro .
Demonstratiile stradale de la PITESTI organizate de PSD PT INTIMIDAREA JUSTITIEI in cazul Cj Constantin Nicolaescu .Si in cazul politicenilor opozitiei politice ,am redat doar exemplele cele mai relevante care atasta fara putinta de tagada practici securistice dovedite specifice Dictaturilor .
Concluzia foarte grava care se desprinde de aici este ca [color=#FF0000][size=200]CEI CARE AU LANSAT DIVERSIUNEA SECURITICA -DICTATURA BASESCU, -SUNT CEI CARE AU UTILIZAT SI UTILIZEAZA PRACTICILE DICTATORIALE CU INCALCAREA GRAVA A REGULILOR DEMOCRATIEI.!!!

1 afisări

4 răspunsuri la “DICTATURA BASESCU ,O DIVERSIUNE SECURISTICA”

  1. Sa stiti ca ma gandesc de foarte mult timp la faptul ca ar fi si aceasta o varianta posibila,dar pana in momentul de fata gandirea analitica nu mi-a relevat acest „raspuns”la care ati ajuns dumneavoastra.Poate mai multe detalii pe viitor sa scoata adevarul la suprafata.

  2. Sper sa gasiti cat de curind acest raspuns stimabila,insa acesta este conditioant direct de intelegerea subtilitatilor pe care le folosesc artizanii propagandei psihologice ,din buncarele media otravite .
    Daca ve ti intelege in profuzinzime ceea ce am scris in articolul:politia politica a a3 impotriva Robertei Anastase,ve ti avea si d stra revelatia raspunsului pe care il asteptati.
    E intradevar nevoie de un serios exercitiu de inteleigenta pt a intelege subtilitatile acestor indivizi perfizi si manipulatori .
    Toate cele bune .

    • E in stilul vostru uselist sa rabuftiniti si sa isterizati prosteste .Economia de piata face ravagii. Cu voi .statul asitential creat de iliescu nu exista in guvernarea de dreapta .Te vei autoelimina singur totodata cu ginta voastra tribala numita prostimea usl !!!.

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*