casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Dinu Patriciu va fi supus unui transplant de ficat

eurogsm.ro

- ADS -

Dinu Patriciu, unul dintre cei mai bogați români, dar care și-a rărit foarte mult aparițiile publice în ultimii doi ani, se pregătește pentru o intervenție chirurgicală extrem de complicată, care va avea loc la Londra. E vorba de un transplant de ficat, existând de mai multe săptămâni zvonul că miliardarul suferă de ciroză.

Informația, difuzată de site-ul de dezvăluiri mondene nefiltrat. ro, se sprijină de confirmări ale unor apropiați ai omului de afaceri: „Patriciu are probleme cu ficatul din tinerețe, însă nu a vorbit niciodată în public despre asta. În afaceri, nu e bine să-ti lași adversarii să-ți cunoască slăbiciunile. Peste câteva zile, el va zbura cu un avion privat la Londra și se va interna într-o clinică de acolo. Va fi operat de cei mai buni doctori din Marea Britanie, așa că toată lumea este optimistă”.

Cu doi în urmă, EVZ a mai scris că Dinu Patriciu a fost dus de urgență la spital în timp ce se afla la Veneția. El ar fi suferit o hemoragie digestivă, însă omul de afaceri a infirmat acest episod.

melimeloparis.ro

EVZ.ro

Oare primim vestea,  „operatie reusita, pacient decedat”

VIZUALIZAT 22 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns