pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Directorul general adjunct PC al APIA a fost arestat

eurogsm.ro

- ADS -

Aurel Pană, director general adjunct al APIA şi preşedinte al comisiei de evaluare a ofertelor pentru achiziţia de ulei în cadrul programului PEAD 2013, a fost reţinut pentru luare de mită şi trafic de influenţă, iar Mugur George Voinea, director la SC Evalserv Standard SRL, pentru trafic de influenţă şi complicitate la luare de mită, potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Mugur George Voinea este membru al Partidului Conservator (PC) Diaspora, responsabil pentru departamentul Relaţia cu reprezentanţele diplomatice, iar Aurel Pană este secretar executiv.

 

Dan Voiculescu, urmărit penal pentru complicitate la şantaj

Din rezoluţia de începere a urmăririi penale întocmite de procurori a rezultat că există date şi indicii temeinice potrivit cărora, în perioada mai – august 2013, Aurel Pană, în calitate de director general adjunct al APIA şi preşedinte al comisiei de evaluare a ofertelor pentru achiziţia de ulei în cadrul programului PEAD 2013, a condiţionat atribuirea contractelor de achiziţie de ulei, unei anumite societăţi comerciale, de primirea unui comision de 10% din valoarea contractelor, precum şi de externalizarea serviciilor de transport către o anumită societate recomandată de învinuit.

În acest dosar, anchetatorii au făcut, marţi, percheziţii la sediul APIA, au declarat judiciare judiciare pentru Mediafax.

Citiţi mai mult: Directorul general adjunct al APIA, Aurel Pană, şi Mugur George Voinea, din PC, arestaţi preventiv pentu fapte de corupţie – Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/directorul-general-adjunct-al-apia-aurel-pana-si-mugur-george-voinea-din-pc-arestati-p-1052514.html#ixzz2c24cXEiS
EVZ.ro

VIZUALIZAT 23 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns