Disney introduce un cuplu MIXT de LESBIENE cu COPII într-un DESEN ANIMAT difuzat și în România (VIDEO)

0
Serialul de televiziune american de desene animate Doctorița Plușica este difuzat din 2012 pe canalele Disney și Disney Junior.
vibratoaredelux.ro
Disney a integrat un cuplu de lesbiene mixt (o albă și o negresă) în serialul său de televiziune Doctorița Plușica (Doc McStuffins în engleză), care se difuzează de cinci ani pe cele două canale ale sale, informează site-ul francez Konbini de orientare LGBT.
Serialul fusese deja salutat de cercurile liberale din lume pentru că aa ales ca personaj principal o fetiță de culoare.
Ultimul episod, „The Emmergency Plan” merge și mai departe: în el apare un cuplu de mame (tați?) de culori diferite care se confruntă cu un cutremur de pământ.

Respectivele personaje au vocile realizate de actrițele Wanda Sykes și Portia de Rossi, ele însele homosexuale.
În vreme ce asociația conservatoare „One Million Moms” a acuzat grupul Disney că „promovează o agendă” în favoarea acestui model parental în rândul copiilor, producătoarea Chris Nee a replicat într-o declarație pentru site-ul pro-homosexuali GLAAD: „Am văzut tot timpul Doc McStuffins ca pe un show despre ceea ce înseamnă să accepți pe toată lumea ca făcând parte din comunitățile noastre.”
Și Nee a adăugat: „Ca membră a unei familii cu două mame sunt mândră să am un episod care reflectă lumea fiului meu și arată tuturor iubirea este doar iubire în Stuffinville.”
În 2014, Disney mai prezentase un cuplu homosexual în serialul „Good Luck Charlie”.
 

3 afisări
Spune ce crezi
hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*