E-mail smuls din gura premierului Boc de Antena3

0

Este foarte bine stiuta, practica unor jurnalisti de a SMULGE informatii din gura demnitarilor ,ca apoi sa fie folosite impotriva lor .
Asa s a intamplat cu o nesimtita jurnalsita de la A3 ,care pur si simplu l a tras de limba pe PREMIERUL BOC PT A DIVULGA PROPRIA ADRESA DE EMAIL,.
„Zdreanta jurnalsitica „a adus foarte rapid informatia in buncarul nazist al A3 pe care a folosit o in cea mai pura maniera propagandistica .
Astfel s a dezlantuit o adevarata campanie de incitare a telespectatorilor ,sugerindu li se ,sa scrie vartos si ostil comentarii impotriva PREMIERULUI BOC ,ba mai mult ,li se cerea sa trimita si la redactie ceea ce au scris acestuia .Zdrentele jurnalistice obediante au transformat acesta marsavie in clip publicitar mascat .Este tot mai evident ca ne aflam in fata unei uriase manipulari mediatice ( a cata manipulare ) care dovedeste implicarea politica .
Acesta practica murdara ,nu trebuia sa treaca neobservata ,motiv pt care am luat atitudine ,desconspirind murdaria .
Solicit romanilor adevarati sa nu se lase antrenati in jocul perfid al unor jurnalisiti care de foarte mult timp reprezinta interesele meschine a unor indivizi fara verticalitate morala autointitulati „patroni de trusturi” .Rusine nesimtitilor !!!

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*