pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Egalitatea în drepturi(o vrajala)

eurogsm.ro

- ADS -

Exista in Romania o hartie igienica sub brand-ul  Constitutia Romaniei. Undeva pe acea hartie igienica. exista un rahat. uitat de cineva. numit:   ARTICOLUL 16
Egalitatea în drepturi. [Mai multe…]
(1) Cetatenii sunt egali în fata legii si a autoritatilor publice, fara privilegii si fara discriminari.
(2) Nimeni nu este mai presus de lege
Zi sa mori tu( ma refer la parinti constitutiei. Antonie Iorgovan & Silviu Brucan) care din fericire au crapat.
Este o prostie.Si cine crede asta un prost.In romania NU exista  Nimeni nu este mai presus de lege.Daca ai un cont bancar mai baban. poti face ce ti se scoala pul@.Sa nu mai spun de o functie mare gen: parlamentar,senator,prefect,subprefect,primar,judecator,avocat,procuror,militean(AKA politist),De aici se mai trag inca cateva categori  a categoriilor mentionate mai sus gen: amanti. amante,verii. cumnati.cumate. cunostinte.etc.
Aceste persoane nu numa ca sunt mai presus de lege. dar si se joaca cu ea cum vrea pul@. lindic-ul lor.si interesul  in functie de benefici, materiale,sexuale.etc.
Dupa ce se sterge cu hartia igienica la cur. o flutura pe la nas. Si se jura pe biblie ca acea hartie igienica este curata.
Aceasta categorie de  ,oameni,,,, pot face ce vor sufletelul lor.de la: a fura fabrici, de la oameni. a devaliza banci, a spune ce vor ei, sa omora oameni,(la alegere dupa bunul plac)etc.Toate astea se fac  legal( doar ei au hartia igienica in mana)
Vreau sa va intreb voi va simtiti egali cu acesti,,,oameni,,,( nu pot sa ii fac porci imputiti,jegosi si criminali) Si vreau sa va dau si mai multe ex.unul dintre ele este.Aceasta ……………… [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nxxSjyKc7eQ]

VIZUALIZAT 44 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns