Era internetului liber apune!!!

0

Era internetului liber va apune in max. 2 ani,, Daca azi se poate naviga, scrie liber pe internet, in curand asta va fi istorie. Libertatea internetului este o problema mondiala.Cei deranjati de acesta vor sa-i puna  calusul in gura, In situatia data sau propus tot felul de legi.
Ex: 1, Legia PIPA / SOPA.
1) PIPA /SOPA prevăde mijloace multiple prin care site-urile suspectate de încălcarea drepturilor de autor pot fi oprite:
2) Obligarea furnizorului de internet să înceteze găzduirea site-ului;
3) Obligarea serviciilor de plată, cum ar fi Google AdSense și PayPal, să înceteze plățile către site;

Sursa foto: jakovasor.blogspot.com

4) Obligarea motoarelor de căutare  Google,Bing, Yahoo, Ask etc. să nu arate referințele către aceste site-uri in paginile de rezultate;
5) Revocarea înregistrărilor DNS. Astfel, atunci când cineva tastează adresa site-ului, browserul nu va mai ști adresa numerică corespunzătoare pentru a se putea conecta la site;
Acesta deocamdata a fost amanata(nu definitiv), Acesta lege era destinata initial pentru SUA.
Ex:2, ACTA Tratatul Comercial Anti-Contrafacere este un tratat comercial plurilateral propus ca răspuns la creșterea globală a comerțului cu bunuri contrafăcute și lucrări protejate de copyright. Domeniul de aplicare al ACTA este larg, și include contrafacerea bunurilor fizice cît și „distribuirea prin internet și tehnologia informației”.
In acest fel, providerul de internet, are obligatia sa  te urmareasca pe internet, tot ce tastezi, la ce te uiti, conversati, yahoo,email etc.
Acum inca nu este sigur cum se va face aceste verificari, pentru a verifica daca ai un soft original? Sunt 2 posibilitati.
1) Iti vor intra fara acordul tau in PC, prin remote, pentru a verifica!
2) Vor veni acasa si iti va face perchezitie in PC!
Sunt convins ca acesta lege va fi aplicata in curand!! Internetul este prea liber pentru lideri mondiali care conduc lumea.Si nu mai pot face ce vor ei,Presa este 99,99% sub papucul lor.
Cobaiul acestei legi va fi romania, asa cum romania este cobailu lumi, la medicamente, mancare etc.

Un mic video despre ce este ACTA
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*