Esti cercetat într-un dosar de corupţie? Fa atac cerebral!!!

0

In Romania, „hoti care fura miliarde” sunt liberi,oameni de afaceri,si dau lecti de morala la TV. Daca furi o gaina, vei fi bagat in puscarie,Avem noroc, ca Ilici a abrogat pedeapsa cu moartea in 89,ca altfel pentru o gaina te condamnau la moarte. O alta metoda practicate este: Sunt nevinovat, este o razbunare politica,dosar fabricat,este mana lui Basescu,etc, Daca prin absurd nu merg toate astea,Exista o alta cale de a scapa bazma curata,  prin tergiversare,pe diferite motive,medicala, copii de crescut, furung pe cur,oo, in varfu sculi,un picior mai lung, diabet, esti pe moarte,etc. Toate astea pana se prescriu faptele, dupa care brusc,Dumnezeu face minuni si te vindeci.
 

Deputatul PSD pentru Colegiul Curtea de Argeş a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti, dar, după ce medicii i-au acordat îngrijirile necesare, acum este stabil.
Deputatul PSD de Argeş, Mircea Drăghici a ajuns, ieri, în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti, după ce a suferit un accident vascular care i-a afectat partea dreaptă a feţei, inclusiv ochiul. Adevarul.ro

Toate astea dupa ce:Deputatul a făcut tensiune, pentru că se află într-o perioadă agitată, de curând i-a murit tatăl şi este cercetat într-un dosar  de corupţie alături de preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, care, la rândul său, a făcut un atac cerebral la sfârşitul lunii ianuarie a acestui an, când a aflat că este arestat.
Frumoasa tactica.si functionala in buda din romania, numita justitie.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*