pretzmic.ro

- Advertisement -

Ştiri de ultimă oră


VIZUALIZAT 15 ori,
kitunghii.ro

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

EXECUŢIE între mafioti, la Oradea.

elefant.ro

- ADS -

Se stie ca romania este patria hotilor.Se mai stie ca, coruptia in justitie este de 99,99%.Nimeni nu iti face dreptate.

Daca pana acum 2-3 ani se spunea. „a inceput de ieri sa cada cate un MIG pe strada” De ceva timp se poate modifica aceasta zicala in: a inceput de „a inceput de ieri sa cada cate un MAFIOT  pe strada” Exemplele pot fi fara numar.

Azi sa intamplat un asemenea eveniment!

Sursa FOTO: rtv.net

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost împuşcat cu o armă de vânătoare, marţi, în jurul orei 8:30, în zona străzii Aluminei din Oradea. După mai bine de 50 de minute de resuscitare, medicii  au decis să declare decesul.

Atacatorul, cetăţean italian, în vîrstă de 58 de ani, partener de afaceri cu victima, a fost prins de poliţişti la jumătate de oră de la la producerea evenimentului. El a folosit o arma de vanatoare, care apartinea concubinei acestuia.

Se pare ca toata problema este datorata, hotiilor facute de roman,  care erau indreptate partenerului sau de afaceri italian. Se stie ca evaziunea fiscala,jaful, si crima organizata, este sfanta in romania, normal daca ai bani, relati, se pare ca italianul stia ca in justitie nu poate rezolva nimic.Si sa hotarat sa isi faca singur dreptate.

 

Bravo lui. In acest fel Romania a mai scapat de 2  mafioti. Unu in mormant,un la bulau.

VIZUALIZAT 15 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns