De ce să fiu solidar cu Franța???

0

Rețeaua de socializare Facebook a creat o opțiune pentru ca internauții să-și poată exprima solidaritatea cu Franța, grav afectată de o serie de atentate soldate cu 129 de morți și peste 350 de răniți, revendicate de Stat Islamic.
Schimbă-ţi fotografia de profil în semn de sprijin pentru Franţa şi locuitorii Parisului.
Ceee  maaaaa!! Acum vreti sa fiu solidar cu voi, ma cersetorilor!!!
 
dont-forget (Copy)„Romanii au devenit din nou subiect de ironii in Franta, de aceasta data pe un post public de televiziune. La emisiunea „On n’est pas couche” („Nu ne-am culcat”) difuzata sambata, 17 aprilie, pe France2, la ora 22,50, umoristul
face un joc de cuvinte intre „Salutul Roman” si noul „Salut Romanesc” – „S’il vous plait, Messieurs, Mesdames!”, rostit aplecat, cu mana intinsa si pe un ton rugator – textul tipic al cersetorilor din Hexagon.”
„Un actor francez, care joacă în celebrul film Asterix și Obelix, a asociat un fotbalist român cu un cerșetor. Totul a plecat de la incapacitatea antrenorului naționalei Franței de a găsi un căpitan pentru selecționata pe care o conduce.”
 
” Un oficial din cadrul Frontului National francez a postat pe blogul sau caricaturi rasiste, intre care una cu un Mos Craciun roman, relateaza Le Parisien citat de Mediafax. Caricatura este insotita de mesajul „Atentie la Mos Craciun venit din Romania. Usor de recunoscut. Intru pe usa si plec cu televizorul!”.”
 
Umoristul francez de origine marocana Jamel Debbouze i-a ironizat pe romanii din Franta, in cadrul unei emisiuni radiofonice, el propunand ca nationala „cocosului galic” sa aiba un capitan roman care sa cerseasca mingea, transmite Mediafax. Debbouze a facut aceste comentarii la o emisiune a postului de radio Rire et Chansons, cu ocazia lansarii unui nou DVD al sau, „Tout sur Jamel” 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*