pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

FBI face presiuni asupra Google si Facebook?

eurogsm.ro

- ADS -

Directorul FBI, Robert Mueller, a calatorit saptamana trecuta in Silicon Valey, pentru a convinge cele mai mari companii de pe Internet sa construiasca mai multe cai de acces ascunse (backdoor) in softuri, pentru a permite autoritatilor sa monitorizeze utilizatorii, spune un raport.Este un efort facut de catre FBI pentru a putea spiona si cu ajutorul ultimelor tehnologii, inclusiv retelele de socializare, sistemele de voce pe Internet (VoIP) si Black Berrie,

Dar grupurile pentru apararea drepturilor omului ridica semne de ingrijorare privind aceasta propunere, spunand ca aceste unelte pot fi usor folosite de catre hackeri, pentru a fura date personale, sau folosirea lor de catre guverne pentru a urmari adversarii politici.

Cotidianul american, New York Times, a scris miercuri ca Mueller face lobby in Silicon Valey pentru a vinde companiilor aceasta idee. Mueller si consilierul general, Valerie Caproni, au programate intalniri cu cateva companii importante, inclusiv Google si Facebook. Cum a fost primita propunerea lui Mueller inca nu se stie.

„Pot confirma faptul ca directorul FBI, Robert Mueller, viziteaza Facebook, in timpul intalnirii din Silicon Valey,” a spus Andrew Noyes, managerul Facebook.

Administratia lui Obama planuieste sa introduca o noua lege, in locul celei din 1994 (Communications Assistance to Law Enforcement Act). Legea curenta obliga companiile de telefonie sa fie pregatite sa inregistreze un client daca autoritatile le cer acest lucru. FBI, spune ca in prezent inregistrarea nu mai este foarte eficace deoarece tot mai multi folosesc canale de comunicare criptate, precum Skype sau BlackBerry. Noua lege va cere companiilor producatoare de softuri sa creeze asa numitele backdoor-uri pentru a putea fi accesate de catre autoritati.

„Construirea de backdoor-uri in softuri pentru a ajuta FBI sa spioneze, atrage hackerii care doresc sa faca acelasi lucru: sa acceseze informatii confidentiale,” a spus Gregory Nojeim, un avocat de la Centrul pentru Democratie si Tehnologie sursa

Daca cineva mai crede ca  sunt in siguranta pe net se inseala. Aceiasi strategie o au  cei de la Yahoo. prin implementate in V11. a stocari conversatilor pe severele lor. Si  implementarea optiuni  de conectare simultana. pe  mai multe pc.

diferite. si se poate vedea in timp real ce vorbesti.

 

In aceasta situatie veti face striptis in grup( cu spectatori asigurati de Yahoo)

VIZUALIZAT 23 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns