Festivalul „Sighişoara Medievală” 2021

0

Festivalul „Sighişoara Medievală”, organizat în timp record, după ridicarea restricţiilor impuse de pandemie, începe peste două zile, având pe afiş un număr mare de evenimente.
Timp de trei zile, peste 100 de artişti, din ţară şi străinătate, vor fi prezenţi în Cetatea Sighişoara, cu spectacole de muzică şi dansuri medievale, animaţii şi teatru pentru copii, ateliere şi tabere meşteşugăreşti, cavaleri, domniţe, războinici, trubaduri şi menestreli.
În contextul pandemiei, pe domeniul public din cetate nu se vor comercializa băuturi alcoolice şi nu vor fi permise produse precum vată de zahăr, seminţe, porumb fiert sau mere glazurate.
Accesul auto va fi restricţionat în Cetatea Medievală, cu excepţia riveranilor.
Primul festival medieval din România – Festivalul „Sighișoara Medievală” va avea loc anul acesta în perioada 30 iulie – 1 august!  #FSM2021

Ajuns la cea de a XXVII –a ediție, festivalul surprinde, pe parcursul a trei zile, stilul medieval cu tot ce are el mai frumos și mai autentic.
Peste 100 de artiști, din țară și străinătate, vor fi prezenți la Sighișoara!
Muzică și dansuri medievale, piese de teatru în premieră, animații și teatru pentru copii, ateliere și tabere meșteșugărești, cavaleri, domnițe, războinici, trubaduri și menestreli. Toate, într-o atmosferă medievală reală, în Cetatea Sighișoarei.
🎙Întregul eveniment este prezentat de cunoscutul om de televiziune: Dan Negru!
Anul acesta, pe parcursul festivalului, în Cetatea Medievală stilul medieval predomină. Nu vor exista corturi. Tarabele comercianților vor fi la fel, în perfectă ambianță cu întreg decorul.
*Evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor legale aflate în vigoare pentru prevenirea răspândirii cu virusul
SARS – CoV – 2. Siguranța participanților este prioritară!
🎸Duminică, în ultima zi a Festivalului „Sighișoara Medievală”, vom avea un concert extraordinar: Trupa Phoenix.
Programul integral și toate informațiile de care aveți nevoie vi le punem la dispoziție luni, 26.07.2021, odată cu lansarea #oficială a Festivalului.
Un eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Sighișoara.
 

 

2 afisări
Sursa: https://sighisoara-online.com/
Spune ce crezi
hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*