Florin Cîţu vrea ca nunţile să fie organizate doar cu obligativitatea folosirii paşaportului verde COVID-19

FOTO:offbeatbride.com
answear.ro

Organizarea nunţilor în localităţile cu incidenţă mare de infectare cu Covid-19 se poate face în anumite condiţii, potrivit unor declaraţii ale premierului Florin Cîţu, în conferinţa cu prefecţii.

Premierul Florin Cîţu a anunţat, duminică, în videoconferinţa cu prefecţii, că propune folosirea certificatului verde pentru organizarea nunţilor în localităţile cu incidenţă de peste 3 la mie.
„În ceea ce priveşte situaţia epidemiologică, din păcate suntem pe o pantă ascedentă. Avem câteva judeţe unde situaţia este deja îngrijorătoare, unde incidenţa a sărit de 2 la mie. Bistriţa Năsăud şi Ilfov sunt peste, chiar aproape ajung la 3 la mie. Aici clar trebuie să vedem ce soluţii vom lua în perioada următoare şi cum ne asigurăm că toate măsurile sunt repesctate”, a afirmat premierul.
„Sunt nunţi programate în perioada următoare în zone în care se vede deja că ajungem la 3 la mie. Aş vrea să ne asigurăm că aceste nunţi nu sunt anulate şi ar trebui să folosim certificatul verde pentru aceste nunţi, dacă se poate. Oamenii nu pot să-şi mai modifice data de la o săptămână la alte şi atunci aş propune pentru nunţile deja programate şi sunt în zone unde incidenţa creşte, să folosim certificatul verde”, a adăugat Florin Cîţu.
VIZUALIZAT 5 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More