pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Foloseste Firefox.Chrome in compatibilitate(Internet Explorer) IE

eurogsm.ro

- ADS -

Ce ma facut sa scriu acest tutorial este. acest comentariu:     Se stie ca sunt foarte multe pagini de internet care functioneaza doar cu Internet Explorer.aceste pagini sunt in special cele cu Tv. online. si paginile antivirus care scaneaza online.gen:Bitdefender Online Scan. Panda ActiveScan..si altele.

Dar avem posibilitatea sa folosim aceste pagini compatibile doar cu Internet Explorer. si daca folosim.Mozilla Firefox. sau Google Chrome. mai exista un browser foarte bun despre care voi scrie un articol special. numele lui este ChromePlus,

Sa incepem cu Firefox. care este al 2-lea. cel mai folosit browser. Pentru a vizualiza aceste pagini avem nevoie de un Plugins Add-ons.pe care il instalam de AICI (nu cred ca este necesar sa arat si cum se instaleaza?)Iar pentru a vizualiza o pagina care necesita IE. Facem asa:

Dupa instalare va aparea in dreapta jos o imagine ca aceasta.Daca veti da clic pe iconita Firefox din colt de langa Addblok. vi se va transforma. in vezi a 2 imagine.

Aici dupa cum se vede se poate face o scanare online cu Bitdefender. cu Firefox.

Iar aici cu Panda ActiveScan

Iar aici vizionam Tv. onlin cu firefox.

La Chrome este la fel.instalati Plugin-ul de AICI la fel (nu cred ca este necesar sa arat si cum se instaleaza?)Iar pentru a vizualiza o pagina care necesita IE. Facem asa: In partea dreapta sus va apare o Iconita (Internet Explorer) IE pe care doar dati clik cand vreti sa vizualizati o pagina care necesita (Internet Explorer) IE. si se va deschide o noua pagine compatibila IE.

Dupa cum se vede paginile vizitate cu Firefox sunt folosite si cu Chrome. se pare ca nu functioneaza scanerul de la Panda ActiveScan.

Ex: sunt mai jos in poze.

VIZUALIZAT 56 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns