Fratii Camataru au fugit in Costa Rica.

0

Frati Camataru cunoscuti interlopi cu relati in lumea politica, justitie etc. au fugit din tara inainte de a fi condamnati. Este curioasa, coincidenta fugi lor din tara, INAINTE ca ei sa fie condamnati, vineri, de instanta suprema, printr-o decizie definitiva, la şase si, respectiv, 13 ani de inchisoare.
Mai este cunoscute aceste „fugi”din tara a anumitor interlopi, care sunt sprijiniti, protejati, sau direct condusi de politicieni, judecatori etc.
Fratii Ion si Vasile Balint, sau  Nuţu şi Sile Cămătaru,  cum sunt cunoscuti in lumea interlopa, au fost condamnati, vineri, de instanta suprema, printr-o decizie definitiva, la sase si, respectiv, 13 ani de inchisoare.

Sile a făcut deja 7 ani şi jumătate, astfel încât ar mai avea de executat aproape 6 ani. Fratele său, Nuţu, ar putea scăpa şi el de condamnare dacă va solicita în instanţă contopirea pedepselor, mai ales că pe numele său nu a fost emis mandat de aducere. Alături de cei doi, în dosar au mai fost judecate alte 30 de persoane. Cu toţii sunt acuzaţi de cămătărie, proxenetism şi trafic de persoane.
Ei au facut ceva puscarie, dar nu vor mai face, pentru ca au fugit din romania in Costa Rica, tara cu care romania nu are tratat de extradare.
Mai este curioasa fuga lor imediat dupa venirea la „OS” a gasti USL. Nu cred in coincidente.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*