Furt mascat de incendiu la BCR

0

BCR este o fosta banca romaneasca,care a fost „privatizata” acum vreo cativa ani, actionarul majoritar al BCR este Erste Bank cu 69,306% din actiuni. Iar SIF-urile din romania mai au inca 30% din actiuni. iar restul nesimificativ este de 0.1% a catorva „firme” iar 0,5% detinute de persoane fizice,(cred ca ceva actionarii pe cupoane)
In data de 30.noiembrie  s-a produs un incendiu  la subsolul Bancii Comerciale Romane de pe strada Valeni. Un angajat a suferit un atac de panica insa nu a avut nevoie de internare. Clientii au fost evacuati din cladire iar banca a ramas inchisa mai bine de o ora.

Sursa FOTO: stiriprahova.ro

Azi a aparut o stire: O angajata cu functie de conducere de la BCR Ploiesti este acuzata ca a pus foc in camera tezaurului, ca sa-si stearga urmele, dupa ce a furat 150.000 de euro.
Procurorii s-au convins de asta analizand cu atentie imaginile de pe camera de supraveghere, aflata chiar la intrarea in incapere.
Pe imagini se vede clar cum, in 2 decembrie, femeia, supervizor in cadrul sucursalei bancare, intra in camera tezaurului, iar sefii sai sustin ca nu avea ce cauta acolo in acel moment. PRO.tv
Acum eu am cateva intrebari;
1) Cine va plati paguba? actionarul majoritar,Su SIF-urile.care sunt romanesti, si bani vin de la fraierii de romani?
2) Sa mai avem incredere in angajati bancilor ?  Sa nu uitam ca nu este singurul scandal in care angajati bancior fura de la oameni.
3)Mai are rost sa depunem bani in banci..
Iar angajata banci este bolnava, fiind internata in spital, Cu siguranta nu suporta detentia, Si va fi lasata libera.
Eu totusi cred ca este o manevra de denigrare pusa la acale de concurenta…
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*