gazin Stil de viață Animale FOTO O pisică „asfaltată” sub planșeul Podului Izvor din București a fost salvată după 5 zile de captivitate FOTO O pisică „asfaltată” sub planșeul Podului Izvor din București a fost salvată după 5 zile de captivitate

0

După ce a stat captivă timp de 5 zile sub planșeul Podului Izvor din Capitală, o pisică a fost salvată în urma unei intervenții care a durat mai multe ore.

Mai mulți trecători au alertat Poliția Locală a Municipiului București și, după o intervenție care a durat mai multe ore, pisica a fost preluată în condiții de siguranță, a anunțat Poliția Locală.

„O pisică “asfaltată” sub planșeul Podului Izvor din Capitală a fost salvată, luni seara, după aproape cinci zile de captivitate. Felina își făcuse culcuș în spațiul tehnic al podului – printre conductele și cablurile subterane ce traversează Splaiul Independenței – în care intra printr-o gaură de la marginea trotuarului. Pentru că fisura a fost acoperită cu ocazia unor lucrări de reparații, pisica a rămas blocată în interiorul planșeului de beton. Îngrijorați de soarta patrupedului, câțiva iubitori de animale au alertat Poliția Locală a Municipiului București. După mai multe ore de intervenție, la care – alături de polițiști locali ai D.G.P.L.C.M.B.- au participat și angajați I.S.U.B.I.F și lucrători ai Administrației Naționale Apele Române, pisica a reușit să iasă “din capcană” și să fie preluată în condiții de siguranță,” a scris Poliția Locală într-un mesaj pe Facebook.

6 afisări
Sursa: DIGI24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*