gesturi banditesti la gala de box lucian bute .

1

Avand in vedere faptul ca multi analisti “onanisti “au facut tot felul de speculatii vizavii de huiduielile adresate d stra d na Udrea -am si eu o versiune cat sw poate de credibila .
Pentru a intelege motivatia huiduielilor si a flueraturilor ,trebuie sa analizam ce categorie de public era in sala .

Sursa Foto www.ziuaveche.ro

Evident ca boxul este indragit in mod special de categorii de oameni fara cultura ,violenti,cu inclinatii specifice vagabonzilor de strada care prizeaza ,tilharesc sau jefuiesc .In mod sigur in sala a predominat acesta categorie primitiva dominata de singe si instincte primare .
In nici o tara din lume indiferent de dezvoltare nu a existat o asemena situatie atat de rusinoa.
Onanistii televiziunilor otravite s au grabit de mama focului sa politizeze acest moment intunecat al galei ,calcand in picioare orice urma de decenta .
Nici o atitudine de remuscare nici o atitudine de revolta de proces de constiinta de condamnare a comportamnetului suburban banditesc al multor spectatori .Din contra borfasilor cu probleme comportamentale li s a dat o importanta covarsitoare li sa atribuit calitati patriotice ,in ciuda sifonarii serioase a imaginii Romaniei in lume .
Ma bucur nespus de mult ca muti romani au luat atitudine hotarata aici ,pt cei care au contribuit din plin la realizarea acestui mare eveniment sportiv ,inclusiv impotriva celor care prin geturile lor primitive au lovit brutal in imaginea Romaniei .
Felicitari inca odata d na Udrea !!!

1 afisări

Un răspuns la “gesturi banditesti la gala de box lucian bute .”

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*