Gradinaritul ilegal in SUA

1

Va mai spuneam acum cateva saptamani de Codex Alimentarius. si de E-urile. care sunt introduse in alimente. intentionat pentru a ucide populatia. in general populatia saraca a lumi.

Romania este singura tara din lume unde unde se aplica acest  Codex Alimentarius. Care este un experiment pe oamenii. Acest experiment este facut de o firma Monsanto. care vrea sa introduca in aproape toate tarile din lume. Produsele lor modificate genetic. In  SUA au propus ca gradinaritul sa fie declarat ilegal.Toate plantele medicinale si suplimentele minerale vor fi interzise, toate invataturile si metodele de vindecare ale medicinei alternative vor fi interzise iar toate colegiile si scolile de homeopatie vor fi dizolvate. usturoiul va fi declarat drog.
Daca S510 este trecuta, controlul individual asupra gradinaritului personal va fi restrictionat in mod sever, iar pastrarea semintelor pentru anul viitor, va fi trecuta in ilegalitate, aceasta insemnand teoretic pregatirea pentru un complet monopol al firmei Monsanto si agendei sale de proliferare a OMG-urilor (Organismele Modificate Genetic).
Pe scurt, ii va oferi guvernului Statelor Unite o noua autoritate asupra drepturilor populatiei de a cultiva, comercializa si transporta orice fel de alimente.
Productia de alimente de orice fel, va fi esentialmente sub autoritatea Departamentului de Siguranta Nationala si oricine va fi prins cultivand alimente fara permisiune, chiar si in gradina casei sale, va putea fi acuzat de ofensa criminala. Ia actiune acum impotriva Legii Senatului S510.
Despre acest genocid se discuta de aproape 1 luna la OTV. la emisiunea lui Tudor Barbu Se intampla Acum. in fiecare zi de la ora 16,30.
Emisiunea este interesanta si extrem de utila. unde se spun toate otravurile pe care le mancam in fiecare zi.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GwEib4FcD24&feature=related]
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lrnWsBUpo8s&feature=related]
Deci fara sa ne facem ca nu este adevarat Romanii sunt cobaii lumi.
In data de 30 noiembrie 2010 Senatul SUA a adoptat proiectul de lege S510, pentru Siguranţa Alimentară Modernizarea Act, oferind mai mult control guvernamental asupra a ceea ce mâncăm.
http://www.suite101.com/content/bill-s5 … at-a315321

1 afisări

Un răspuns la “Gradinaritul ilegal in SUA”

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*