Greci vor să emită mandate de arestare pentru oficialii UE şi FMI

0

Este deja cunoscut  de mai multe tari,(aici este exclusa romania)ca FMI este in realitate un asasin economic.Interesul lor este asasinarea economiei din tarile pe care „le sprijina” financiar. Ei dau bani(aici am dubi ca bani sunt reali)  cu foarte multe pretenti, si implicitfac mult rau, in special in randul populatiei sarace.
Majoritatea tarilor care au fost”ajutate” de acesti asasini economici, au ajuns in pragul falimentului. Dar au fost si tari care i-au bagat in masa, si au primit in fund, Una din aceste tari este Islanda(asa numita revolutie Islandeza) este un subiect interzis. Voi scrie un articol despre asta.
Ungaria a avut o tentativa de acest fel, si i-au trimis la plimbare pe asasini economici.(Se pare ca in mare parte au reusit)
Acum se pare ca Greci au o asemenea tentativa. Ei merg insa un pic mai departe, si cer arestarea acestor asasini economici.Stirea este aparuta de ieri, dar se pare ca nu prea este luata in seama.
Masurile de austeritate impuse greciei de FMI. sunt extreme,Greci find un poipor,nu o adunatura de plante ca romani,reactioneaza, si ies in strada cu mile, Dar nu pentru mici si bere,  si pentru a cere demnitate,libertate etc.
Greci find un popor de oameni, nu de plante, cer renuntarea la masurile de austeritate stop  jafului natiopnal.

Se Pregateste Un Nou Jaf National

Violenţele au început astfel din nou în Grecia unde, în cursul zilei de vineri, mai mulţi tineri au aruncat cu pietre în membrii forţelor de ordine în Piaţa Syntagma. Protestele vin după ce muncitorii, care fac parte din unul dintre cele mai mari sindicate din Grecia, au intrat recent în grevă generală timp de 48 de ore.
Reprezentanţii sindicatului poliţiştilor din Grecia au anunţat, la rândul lor, că vor emite mandate de arestare pe numele oficialilor Uniunii Europene (UE) şi ai Fondului Monetar Internaţional (FMI) din cauza măsurilor de austeritate pe care vor să le pună în practică. Sursa+continuare

Popor Roman …..Dormiti linistiti FMI vegheaza pentru VOI!!!!!!!!!!
 
Imagini live. De la mitingurile din Grecia: Exclusiv in romania RealitateaFaraCenzura.ro. Tot in exclusivitate in romania, noi am transmis live, mitingurile violente din Spania de la Madrid Spanishrevolution

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*