Greva foamei a ajuns bataie de joc.

0

Greva foamei a ajuns bataie de joc in romania. daca dupa denumire este ceva extrem. acum a ajuns o poveste.
Arata aceasta duduie ca o persoana care nu mancat nimic 69 de zile?

NUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!

Învăţătoarea Cristina Anghel a declarat, sâmbătă, că va renunţa la greva foamei luni, când va împlini 70 de zile de protest, precizând că a luat această decizie în urma unei discuţii pe care a avut-o cu Episcopul Covasnei şi Harghitei, Preasfinţitul Ioan.
Învăţătoarea din Caracal a precizat că Preasfinţitul Ioan nu i-a cerut în mod expres să renunţe la greva foamei, însă din discuţia cu acesta a înţeles că trebuie să se gândească la starea ei de sănătate.
„Nu mi-a cerut explicit să renunţ la această formă de protest, dar din vorbele dumnealui am înţeles că ar trebui să mă gândesc la starea sănătăţii mele. Acum vreau să mă refac, am nevoie de o perioadă de refacere, dar nu voi ezita niciodată să o iau de la capăt sau să recurg la alte mijloace pentru a îndepta lucrurile”, a spus Cristina Anghel, citată de Mediafax.
De asemenea, învăţătoarea a spus că se simte slăbită şi că are o familie de care vrea să aibă grijă, precizând că „nu vrea să fie un martir”.
Învăţătoarea Cristina Anghel, din Caracal, a intrat în greva foamei în 26 august, nemulţumită de diminuările salariale din sistemul bugetar, ea informând Direcţia de Sănătate Publică Olt, Serviciul de Ambulanţă Olt, Spitalul Municipal Caracal, Primăria şi unitatea de învăţământ unde predă de demersul său.
Învăţătoarea de la Şcoala nr. 2 din Caracal a fost transferată, în 27 septembrie, de la Spitalul Municipal din localitate la Institutul de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice „Profesor Doctor N. Paulescu” din Capitală, întrucât starea sa de sănătate s-a agravat.
În ultimele zile, sute de cadre didactice din mai multe judeţe ale ţării au organizat acţiuni de protest de susţinere a învăţătoarei.
De asemenea, cazul a ajuns şi în atenţia unor politicieni, care s-au solidarizat cu învăţătoarea şi au îndemnat-o să renunţe la greva foamei.
Astfel, eurodeputatul PSD Corina Creţu s-a declarat, în sesiunea plenară de la Strasbourg, solidară cu învăţătoarea Cristina Anghel, aflată în greva foamei, şi a cerut Comisiei Europene să întreprindă un demers concret şi urgent pentru salvarea vieţii acesteia. De asemenea, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, le-a cerut delegaţilor la Congresul din 16 octombrie să aprobe un mesaj adresat Cristinei Anghel de a înceta greva foamei, „care deja îi pune viaţa în pericol”, să preia revendicările învăţătoarei şi să încerce rezolvarea acestora pe cale parlamentară şi politică. Sursa
 
Aceasta duduie spune ca nu amancat nimic de 69- 70 maine sa fie suma rotunda.
Asta isi bate joc si de greva foamei. Sa mai distrus un SLOGAN  in romania,,GREVA FOAMEI,,, ADIO .Incet dar sigur in romania totul va fi distrus.ma refer la greva foamei .mitinguri uriase.greve generale,etc. TOATE  vor fi doar amintire si scrise in cartea de istorie.
 
Bravo tanti ai mai distrus un slogan,
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*