Habemus Papa: Habemus Guvernul Ungureanu!!

0

URAAAAA,  a iesit fumul Alb, Habemus Papa, pardon Guvern. De azi va curge lapte si miere, Avem un guvern nou, Format din divizia a 2-a, al PD-L(fost PCR)  Deja sa spus. vom mari salarile,pensile, vom creea locuri de munca, salarile si pensile  vor fi ca in UE, minim 1000 euro.Vom trai ca in rai. Ce mai, se vor face coada straini la granita.
Cabinetul patronat de Mihai Răzvan Ungureanu a fost învestit de Parlament, Cum se stie si tov, Ceausescu era ales cu 100% din cvorum, Azi Guvernul a fost votat doar cu 99,99% adică cu  237 de voturi pentru,  şi 2 voturi împotrivă. „Cer eutanasiere tradatorilor de partid”

Cabinetul  Ungureanu este acesta!

Cabinetul  Ungureanu  intenţionează ca, azi să reunească în şedinţă noul Guvern, pentru a discuta despre proiectele pentru perioada următoare. Si cu siguranta tot asta seara,este posibil ca  „Guvernul” sa depuna si juramantul.
Eu cred ca actualul guvern este doar o fantose, Sforile sunt trase de la FNI+Washington, deci oricine vine la ciolan,Eutanasiere populatiei,jaful national va continua, conform planului.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*