Haznalele la suprapret, pentu fanatici la RCS&RDS

0

Dupa scandalul imens provocat, intentionat, de felix intact. RCS&RDS a propus un abonament special, pentru haznalele 1,2, 3,4.
Ajuns în atenţia CNA, conflictul a fost analizat joi de membrii Consiliului, care au şi ascultat poziţia părţilor. Mihai Dinei, membru în Consiliul de Administraţie al RCS&RDS, le-a spus celor de la CNA despre oferta înaintată grupului Antena pentru retransmisia televiziunilor sale pe platforma digitală Digi şi a precizat că iniţiativa companiei pe care o reprezintă s-a lovit de un refuz din partea celor de la Antena TV Group. „Am cerut din partea Antenei TV Group să ne comunice un tarif pentru pachetul Antena, astfel încât orice abonat care doreşte să aibă pachetul de programe Antena prin DTH să poată achiziţiona acel pachet la tariful pe care-l vor propune dânşii (Antena TV Group – Intact, n.r.)”, a spus Mihai Dinei.

Antena TV Group a refuzat noua propunere a RCS&RDS, deoarece consideră în continuare că aceste posturi ar trebui să se regăsească în pachetul de bază, iar costurile de distribuţie să fie suportate în întregime de reţeaua de cablu. În condiţiile în care dânşii au cerut o anumită sumă de bani (circa 7 milioane de euro, n.r.), am făcut o propunere, credem, extrem de onestă şi pentru dânşii şi pentru abonaţi, astfel încât cine îşi doreşte acest pachet să poată achiziţiona pachetul respectiv în schimbul plăţii unui tarif suplimentar bineînţeles”, a mai spus Mihai Dinei. sursa

Daca  Felix Intact, ar accepta noua propunere a RCS&RDS, haznalele:  Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV şi Gsp TV ar fi incluse intr-un pachet la suprapret, , pentru  fanatici, si lingatori de cur, a lui gadea, si alte …
Este posibil ca acest rahat, la pachet, sa ajunga undeva la 10 euro, de abonat, daca este sa ne luam, dupa suma ceruta de felix grup. Dar este un nimic sa  fanatic, platesti  un tarif pentru a mirosi un kkt, la pachet.
Daca este asa, se va vedea cati romani, se uita la aceste haznale!!!!!

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*