pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Hoti striga hoti!!

eurogsm.ro

- ADS -

Acum cateva zile unul din „hoti” din Romania a fost arestat  pentru 29 de zile.Ceva incredibil in romania ca unul care a devalizat  romania sa fie arestat.In romania cine fura o gaina este bagat la puscarie 15 ani(daca ar fi existat pedeapsa cu moartea . ar fi fost condamnati la moarte) Iar cei care fura miliarde sunt oameni de afaceri din top 500.oameni politici.etc. Acest ,,om”(gilimelele de rigoare) cum este normal( ca toti alti face parte dintr-un partid). De aici sa declansat un mare scandal politic.Care suna cam asa:

1)   Presedintele PSD, Victor Ponta, venit la Pitesti sa-l sustina pe seful Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a declarat, luni, ca cei vinovati de arestarea acestuia sunt cei de la PD-L, precizand ca cere sa se aplice legea egal pentru toata lumea.
„Sa nu mai fie liberi hotii si coruptii de la PD-L. Vreau sa va spun ca sper ca Dumnezeu sa-i dea putere lui Constantin Nicolescu sa treaca peste aceste momente. Vrem sa aratam un singur lucru, ca suntem alaturi de el.
Nu este problema doar a PSD-ului, ci a fiecarui cetatean. Problema este ca PD-L, Udrea, Ridzi, Traian Basescu au furat aceasta tara si ca noi nu vrem sa ne fie frica de ei”, le-a spus Ponta sustinatorilor PSD care s-au adunat la Pitesti.
Liderul social democrat a precizat ca Argesul este pentru partid unul dintre judetele cele mai importante, iar locuitorii sai nu trebuie sa lase PD-L „sa fure acest judet asa cum au furat Romania in ultimii ani”.
El spune ca toti cei vinovati de ceea ce se intampla acum trebuie pedepsiti.
„Vreau sa mai spun ceva – cei care, ca Mircea Andrei, au incalcat legea vor trebui sa plateasca in fata legii atunci cand Basescu nu o sa-i mai protejeze. Romanii sunt alaturi de noi. Cei care au taiat pensiile, salariile, care acum ii baga in inchisoare pe nevinovati sunt cei de la PD-L”, a subliniat Ponta, in timp ce multimea striga „Nicolescu liber!” si „Unitate!”.
El si-a incheiat discursul precizand ca se va face dreptate si PSD va invinge: „Vrem sa aratam… mai mult

2)  Toate filialele PDL din ţară au fost pichetate, luni, de grupurile social-democraţilor. Conducerea PSD a mers, in corpore, la Piteşti, pentru a protesta faţă de „abuzul politic” exercitat împotriva colegului lor Constantin Nicolescu

După ce au hotărât, luni, în PBN că începând cu ora 15.00 vor picheta sediile PDL din ţară, fruntaşii social-democraţi au luat autobuzul din curtea Parlamentului şi au plecat la Piteşti. Între ei, Victor Ponta, Titus Corlăţean, Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Ecaterina Andronescu, Adrian Severin, Robert Negoiţă, Oana Mizil, Ion Câlea, Nicu Bănicioiu, Victor Socaciu, Aura Vasile. Adrian Năstase a ajuns la Piteşti cu maşina proprie, pierzând autobuzul plecat în trombă cu grosul echipei.
Cu toţii au descins în faţa sediului PDL din Piteşti pentru a protesta faţă de ceea ce PSD a numit „abuzul politic” exercitat de PDL în cazul arestării lui Constantin Nicolescu, şeful CJ Argeş.

Nu ne este frică şi nu vă este frică de PDL şi de Băsescu“, le-a spus el celor reuniţi la Piteşti, în faţa sediului PDL, transmite Mediafax. Victor Ponta le-a spus celor prezenţi, care au scandat „Nicolescu“ şi „Unitate“, că Traian Băsescu, Mircea Andrei sunt cei responsabili de arestarea lui Constantin Nicolescu.

3)  „Vreau să vă spun că eu sper ca Dumnezeu să-i dea putere lui Constantin Nicolescu“, a mai spus el. Totodată, liderul PSD a spus că Argeşul este unul dintre judeţele cele mai importante pentru PSD. „Nu-l lăsaţi pe Andrei, PDL să vă fure judeţul“, a spus Ponta.

La pichetul din faţa sediului PDL Piteşti sunt prezenţi aproximativ 300 de membri şi simpatizanţi PSD. Dintre liderii partidului, participă la această acţiune Victor Ponta, Adrian Năstase, Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Ecaterina Andronescu, Victor Socaciu, Robert Negoiţă, Adrian Severin, Radu Moldovan, Titus Colăţean, Nicu Bănicioiu.

După intervenţia lui Ponta, au luat cuvântul în faţa participanţilor şi Adrian Năstase, Ecaterina Andronescu, Titus Corlăţean, Marian Vanghelie, Adrian Severin. Social-democraţii pichetează, de la ora 15.00, şi alte sedii PDL din ţară.

Cam acestea sunt discutile care sunt pe acest subiect. Ponta,Vanghielie,Nastase.si alti capi din clanul PSD(Parerea mea este ca toate partidele sunt niste clanuri) Striga in gura mare ca se face un abuz in arestarea acestui ….., si ca saracul este bolnav si nu poate face puscarie. si ca ii se incalca derepturile de ,,,om…

Ma uit la cei care participa la acest miting. Si imi dau seama cat de prosti pot fii aceste fantose. care joaca dupa cum vor de Capo di tutti capi. adica  cei din conducerea PSD.  Iar multi dintre cei care au participat la aceste mitinguri au si moaca de securisti, imputiti. care au tras in oameni la revolutie.

Ce frumos le sta acestor ….. Ca sa citez un … in viata

Vreau să vă spun că eu sper ca Dumnezeu să-i dea putere lui Ben laden sa vina in vizita pe la voi.

Eu recomand tuturor romanilor cand au probleme cu justitia sa urle ca este manipulare politica.ca acesti porci si hoti imputiti.
In romania nu va fi dreptate cat timp traiesc aceste Javre ordinare . si progeniturile lor. ,,Ce se naste din pisica soareci manca,,VIZUALIZAT 23 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns