INCREDIBIL:Cainii din romania au constitutie!!!!

0

In romania zilnic sunt muscati oamenii de cainii,dar asta nu conteaza, Oameni nu prea aduc profit, Dar caini aduc profituri enorme catre:
1)Primarii &  ONGurilor care se „ocupa cu protectia animalelor! (ingrijirea unui caine  costa undeva la 12 lei/zi) acesti bani se impart intre ONGuri, si primarii,
2) Catre cei care au acaparat distributia de medicamente catre spitale, Pe eii ii intereseaza doar sa fie cumparate medicamente lor, daca oamenii nu sunt muscati(costul unui vaccin antirabic este intre 25-50 lei  la particular) Acum veti spune ca vaccinele antirabice sunt gratuite!! Aici este problema, in mare parte unui om muscat de caine ii se face „gratuit” distribuitorul isi ia banii de la ministerul sanatati,Iar cum acestia in mare parte sunt direct importatori a acestor medicamente pretul va ajunge la peste 100lei pe fiola(asta este afacere)

Sa trecem la cainii cu constitutie!! Acum ceva timp sa votat legea eutanasierea cainilor fara stapan. Acesta lege a fost Sesizata  ca neconstituţionala, de către 70 de deputaţi PSD şi 54 de deputaţi PNL.
Azi a venit verdictul CCR. Curtea Constituţională a decis că este neconstituţională Legea referitoare la câinii comunitari care prevede că eutanasierea animalelor fără stăpân se va putea face după ce autorităţile locale vor consulta populaţia.
Eu propun ca(si voi face o sesizare la CC) pentru a interzice omorarea a tuturor animalelor din romania,gaini,porci,vacii, soareci,muste,paduchi etc. si ele au dreptull la viata
 
Astia de la CC pana la urma vor stabili si program pentru sex!!

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*