pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Inlaturare imagine user logon-Remove user logon

eurogsm.ro

- ADS -

Am vazut ca apar tot mai des intrebari din partea unor utilizatori de windows si anume:
Cum se face ca sa nu-mi mai apara pictograma cu userul  dupa bootare. si sa intre direct  in windows fara sa mai dau. click-uri. sau enter.Pentru ca acel pc-ul este folosit doar de acea persoana..Una din intrebari suna cam asa:

am si eu o intrebare,cam banala dar asta e..
am scris aici ca nu stiam unde ..

deci cand booteaza win 7,inainte de a apare desktopul apare o pictograma cu userul,in cazul meu user=admin,si tb sa dau enter sau sa apas pe pictograma ca sa-mi apara desktopul.

intrebare:cum fac ca sa nu mai apara pictograma,sau cel putin sa nu mai fiu nevoit sa dau enter,ci sa intre direct desktopul?

Dupa ce am vazut ca omul este trimis cu totul in alta parte. Am luat decizia sa fac acest tutorial.(Intrebarea a fost pusa pe softpedia)
Acest user logon apare de multe ori facut de anumite programe:ex.VMware Player  doar pe windows 7. si alte programe.daca nu ma insel si Bitdefender il face.Sau este defult din windows.
Si am decis sa scriu rapid un tutorial pentru asta. Ce aveti de facut.
Modalitatea prezentata de mine functioneaza pe Vista si Windows7( pe XP nu stiu daca merge) Trebuie urmati pasi de mai jos.

1. Mergeti in bara de meniu jos Start (in coltul din stanga)  Si scrieti  netplwiz ca in imagine:

2. Deschideti cu click netplwiz. Se va deschide o interfata  Debifati casuta indicata cu sageata rosie nr.2 dupa care apasati Aplica nr.3 Ca in imagine:

3.Dupa ce dati aplica  vii se va deschide a 2-a interfata. aici nu scrieti nimic si dati doar OK( Eu am trecut la parole GOL adica lasati asa)

Pentru a avea efect trebuie dat restart.

VIZUALIZAT 36 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și
1 Comentariu
  1. dumi spune

    daca ai stii ca si pe mine ma stresa acest lucru!Mersi mult.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: