Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase!!!

0

Presa din străinătate relatează despre un mister apărut în privinţa inventatorului vaccinului anti-COVID. Pe 24 februarie 2020, un om de ştiinţă militar chinez, Yusen Zhou, a patentat primul vaccin împotriva COVID-19, înainte ca totul să se transforme într-o pandemie.

Conform Corrieredellosport.it, care citează Theaustralian.com.au, Yusen Zhou a lucrat împreună cu oamenii de ştiinţă la institutul de virusologie din Wuhan, printre care şi directorul instituţiei, Shi Zhengli.
Sursa citată susţine că Yusen Zhou a murit în condiţii misterioase, la trei luni după ce a dezvoltat vaccinul împotriva noului coronavirus. New York Post a publicat informaţii, conform cărora decesul omului de ştiinţă militar a fost tratat pe scurt în media din China, deşi era considerat unul dintre cei mai importanţi oameni de ştiinţă din ţară.
Informaţiile prezentate de jurnaliştii australieni indică faptul că vaccinul împotriva COVID-19 ar fi ajuns pe mâna chinezilor la scurt timp de la înmulţirea cazurilor în ţară.
În trecut, Zhou a mai lucrat în instituţii din SUA, inclusiv la Universitatea din Minnesota şi la un centru din New York.
În ultimele luni, teoria că noul coronavirus ar fi fost scăpat dintr-un laborator a ieşit la suprafaţă. Noul preşedinte al SUA, Joe Biden, a ordonat agenţiilor de informaţii să lanseze o anchetă pentru a stabili dacă noul coronavirus a fost creat de om.
Noi dovezi, inclusiv rapoarte despre trei lucrători din laboratorul din Wuhan care s-au îmbolnăvit grav de simptome asemănătoare coronavirusului în noiembrie 2019, au forţat o reevaluare în rândul celor care se îndoiesc.
Guvernul chinez a decis să nu participe la investigaţiile ulterioare ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Biden a denunţat China şi a făcut apel la aliaţi să ajute „să o îndemne pe China să participe la o investigaţie internaţională cuprinzătoare, transparentă, bazată pe dovezi şi să ofere acces la toate datele şi dovezile relevante”.

1 afisări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*