Ioana Băsescu îsi face partid?

0

Cu toti stim ca nu de mult a fost un mic scandal, in care DDD(Dan Diaconescu) ia fost interzis partidul creat, care se numea PP(Partidul Poporului). Dupa cate stiu eu singurul partid politic desfintat de justitie in ultimi 22 de ani, dupa ce in prealabil a fost aprobat legal, Pana aici se poate spune ca totul este normal,si ca DDD nu este un om politic, Dar se pune problema cum de alte partide care au membri care intra intr-un autobuz/autocar(sa nu fim rai deala dublu cu tambur). si sunt bine mersi in parlament, si au functi politice mari.

Au trecut o perioada de aproape o luna, si iata ce a aparut in presa.

Fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu, a întreprins la OSIM demersurile pentru înregistrarea mărcii „Mişcarea Populară”, Cererea de înregistrare a mărcii, completată de Ioana Băsescu a fost făcută în nume personal şi a fost depusă la data de 11.04.2011 iar, după finalizarea tuturor formalităţilor legale şi dacă nu va interveni niciun impediment, Ioana Băsescu va deveni unicul titular a mărcii. Dacă, între timp, nu se va înregistra nici o opoziţie din partea altor titulari de mărci sau observaţii din partea societăţii civile, Ioana Băsescu va obţine de la OSIM certificatul de înregistrare a mărcii Mişcarea Populară în luna septembrie a acestui an. marcă pare a fi numele unui ONG, sau SURSA

Dupa cum spune si citatul postat mai sus, aceasta miscare populara, se poate folosi ca un ONG sau a unui partid politic, Partidul politic se stie in ce foloase materiale se poate transforma, Iar ONG. la fel poate aduce bani enormni de la stat, sau chiar conduce tara, ex: UDMR.
Daca este sa  ne uitam in mare peste stire se poate spune, da,Ce nu are voie? Ba da, Dar sunt unele coincidente mari in acesta privinta, si eu cred ca nu sunt intamplatoare, Desfintarea partidului lui DDD, PP(Partidul Poporului). si infintarea „Mişcarea Populară”  poate creea confuzi mari in randul alegatorilor, in special la cei de la sate, care pot face confuzi foarte mari intre „Mişcarea Populară” si „Partidul Poporului” si in acest fel sa eliminat un rival mare, in privinta nr, de votanti, si in special acum cand partidul lui DDD este destul de cunoscut, iar confuzia intre nume ar putea aduce un procent destul de mare de voturi.
Deja o vad pe Ioana Basescu, in parlament si poate chiar ministru, iar in spatele iei, „dictatorul” sef dand ordine si facand jocurile politice, Sau poate vom avea surpriza sa se schimbe Constitutia, si Presedintele sa fie votat pe viata, :))   Sa vezi atunci spume la gura, „sinucideri” politice, jurnalistice, sa nu mai pomenim de mari oameni politic, sfinti,virgini,care se vor apuca de prostitutie(politica)
Sunt curios ce va iesi cu acesta miscare?

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*