casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Judecătoarea Elena Turcu sfideaza romani.

eurogsm.ro

- ADS -

Mai scriam acum ceva timp ceva articole, in care spuneam ca in romania, daca ai un cont bancar gros, si ceva functii importante in tara, ex: judecator,avocat,notar,primar,consilier,etc. Ai dreptul sa faci in romania ce vrea scula ta, sa umbli beat,sa faci accidente,sa omori oamenii, la alegere dupa bunul plac,sa iti faci firme cu care sa furi de la oamenii de rand,sau de la stat,Poate ca unora li se pare ca aberez in ceea ce spun, dar nu este asa uitativa la stiri si vedeti ca ce spun eu este real,si se intampla aproape zilnic.

Mai spuneam ca toate institutile din Romania sunt conduse de hoti, corupti, incompetenti,etc. Si daca furi o gaina vei fi bagat in puscarie,Iar cei care fura miliarde de la stat,si populatie, vor ajunge oameni de vaza a tarii,si in top 500 cei mai bogati romani.

Sa revenim la subiect. In anul 2007 o „doamna judecatoare” a fost prinsa  dupa ce a facut un accident rutier,  O descriere

melimeloparis.ro

Aşadar, lipsa unor „analize concludente” a scăpat-o de acuzaţia de conducere sub influenţa alcoolului: fapta nu este prevăzută de legea penală. Iar în dosarul de pe site-ul Înaltei curţi de Casaţie şi Justiţie se arată- „În baza art. 11 pct. 2 lit. a rap. la art. 10 lit. b c.p.p. achită pe inc. Turcu Elena pentru infracţiunea prev. de art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002 republicată şi mo¬dificată. În baza art. 192 alin. 3 c.p.p. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu recurs. Pro¬nun¬ţa¬tă în şedinţă publică”.

Judecătoarea Elena Turcu este fost președinte al Secţiei Penale a Tribunalului Dâmboviţa.Pe 15 mai 2007 judecătoarea Elena Turcu a fost surprinsă de trei poliţişti dâmboviţeni în timp ce se afla la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

A fost oprită de poliţişti, după ce aceasta a provocat un accident rutier minor. În urma anchetei realizate de poliţişti a rezultat că magistratul avea o alcoolemie de 1 mg la mie, ceea ce constituia o faptă penală pedepsită prin lege. Incidentul a fost filmat de presă şi din acestea reiese că judecătoarea Turcu se afla într-o stare avansată de ebrietate, adresând injurii poliţiştilor: „Lasă-mă, dom’le, în pace. Nu fi nesimţit. Eşti un dobitoc!”.

În decembrie 2008, Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat pensionarea judecătoarei Turcu, dar preşedinţia a refuzat pensionarea. Turcu a fost trimisă în judecată după ce cazul a fost redeschis de Parchetul General. sursa evz.ro

Aceasta „judecătoarea” Elena Turcu a fost achitată de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Procurorii nu au făcut recurs la termen, aşa că decizia iniţială a rămas  este nevinovat.

Acum sa imi  mai spun si eu o pare. Romani daca sunteti prinsi conducand beti, Fasceti recurs si dati motivatia data de aceasta …….,  Romaniii, aveti incredere in justitia romana,infractori vor fi liberi, iar cei cinstiti la puscarie.
Nimeni nu este mai presus de lege?(o vrajala scrisa pe o rola de hartie igenica)

 

Eu cred ca, acest caz este doar o inscenare politica pusa la cale de Basescu,PD-L, SRI.americani,chinezi.etc

 

VIZUALIZAT 30 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și
2 Comentarii
  1. […] oameni, din placere, Se urca bauti la volan si accidenteaza oameni,care mor sau nu, Ex.Aceasta ……………. Sau marele jurnalist Cornel Nistorescu, care la Tv, are o gura mare, dar la acel accident a stat […]

  2. […] lumea stie de “betiva” prinsa la volan,Am mai scris despre acesta “jivina” AICI cat si alte articole, scrise aici,sau peste tot in presa. Tupeul jegos, al acestor animale care au […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: