Kelemen, despre UMF Târgu Mureş: Justiţia dă hotărâri împotriva legii.

0

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a declarat, azi, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca in cazul Universitatii de Medicina si Farmacie Targu Mures justiţia da  hotarari împotriva legii. Acea „lege” a fost data prin santaj, constrangere, Ce spune un „cacat” de carte despre asta.
Cand sa dat acesta „lege” unu a declarat.. Liderul grupului UDMR din Camera Deputaţilor Mate Andras a declarat, la TVR Cluj, că în cazul în care PDL se va răzgândi cu privire la înfiinţarea unei facultăţi în limba maghiară, Uniunea va ieşi de la guvernare,

Asta suna a santaj 100%
Articolului 207 din noul Cod penal defineste fapta de santaj, respectiv ‘constrangerea unei persoane sa dea, sa faca, sa nu faca sau sa sufere ceva, in scopul de a dobandi in mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul’, fapta care se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani.

Santajul legal in politica. Ilegal pentru “prostime”

Dupa anularea acestei „legi”in instanta, au aparut si comentatorii.
„Trebuie să vă spun că este o afirmaţie pe care nimeni nu poate să o susţină. Noi cerem drepturi pentru minoritatea naţională, şi nu pentru UDMR. Dreptul de a învăţa în limba maternă la Universitatea de Medicină şi Farmacie nu este pentru mine. Eu nu mai vreau să fac încă o facultate. Nu eu trebuie să învăţ în limba maghiară. Nu pentru conducerea UDMR cerem noi drepturi, ci pentru comunitatea maghiară”
„Acest lucru, din punctul nostru de vedere, este aşa de clar încât nici nu ar trebui să discutăm despre aşa ceva. Nu este clar pentru noi, este clar pentru fiecare maghiar din România”,

„Am foarte mult timp, stau de vorbă cu foarte mulţi oameni şi constat că toate deciziile luate până acum de Guvernul USL au fost recepţionate foarte, foarte prost şi, ca un atac împotriva drepturilor obţinute”

Nenea „parlamentar” in romania 90% din jaful national, si „legile” cu dedicatie sunt date de guvern, Deci hai sictir.
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*