Laszlo Tokes demisioneaza din UDMR

0

Dupa ce acest asa numit „om” isi batea joc de poporul roman,In toate felurile.  De la:
„Laszlo Tokes deplânge ”românizarea” Transilvaniei
„Vicepreşedintele PE Laszlo Tokes le transmite „fraţilor” români, de 1 Decembrie, urarea de a avea o sărbătoare frumoasă, dar solicită ca, dacă li s-au „luat” teritoriile, măcar să li se asigure maghiarilor autonomia naţională, aşa cum prevede chiar Proclamaţia de la Alba Iulia din 1918.

Acest ……….. Este cunoscut ca un mare extremist „bozgor” Uitati o declaratie a lui Ilie Nastase,,
“Este incredibil ce tupeu poate avea acest Laszlo Tokes. Lui nu-i convine nimic. Nu este pentru prima dată când ne jigneşte. Dacă nu-i convine în România, poate să plece. Mai şi reprezintă ţara noastră în calitate de europarlamentar”, a declarat fostul sportiv Ilie Năstase. link.
Acum toate sau schimbat, Si nu mai poate dormi de grija romanilor.
Laszlo Tokes îşi anunţă demisia din UDMR, reclamând poziţia permisivă a Uniunii privind investiţia de la Roşia Montană, comportamentul unor deputaţi UDMR ce încearcă să zădărnicească activitatea ANI, participarea UDMR la guvernare de dragul puterii şi „practica bazată pe interese obscure de partid”.Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:
 
Ce uita acest nene. este faptul ca UDMR. are doar un singur tel.Puterea. Si implicit cresterea averi lor. Nu pot spune ca asta este politica, UDMR nu este un partid politic.
UDMR poate fi catalogat doar ca o „curva” care sare din pat in pat. in functie de cine este la os. 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*