Laura Codruţa Kovesi: Nu comentez DECLARAȚIILE UNUI INCULPAT FUGAR!

0

Laura Codruţa Kovesi a fost aşteptată cu jandarmii la sediul Ministerului Justiţiei. Procurorul General al României şi şefuL DIICOT au ajuns primii la întâlnirea cu Florin Iordache.
La ieșirea din Ministerul Justiției, Laura Codruța Kovesi a declafrat că ”nu comentez declarațiile unui inculpat fugar, un oma care are mai multe dosare penale”, referindu-se la acuzațiile făcute de Sebastian Ghiță la adresa ei.

Laura Codruţa Kovesi a ajuns la Ministerul Justiţiei. „Am să vă răspund tuturor întrebărilor la finalul întâlnirii„, le-a spus şefa DNA jurnaliştilor, destul de iritată de întrebările lor.
La sediul Ministerului Justiţiei a ajuns şi şeful DIICOT, Daniel Horodniceanu.
Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, va discuta, astăzi, cu procurorul general Augustin Lazăr, cu procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi cu procurorul şef DIICOT, Daniel Horodniceanu.
cel.ro
Augustin Lazăr a ajuns la întâlnire în jurul orei 12.00. El le-a declarat jurnaliștilor că Biroul de presă al Ministerului Public a pregătit un comunicat de presă cu privire la noul dosar al lui Sebastian Ghiță, deschis în urma înregistrărilor publicate de fostul deputat la un post România TV. În înregistrare este redat un dialog dintre fostul președinte Traian Băsescu și o altă persoană, în care „fostul șef de stat relata despre informaţiile pe care le primea în legătură cu cauze judiciare aflate în curs de soluţionare”.

O să puteți obține mai multe detalii de la Biroul de presă al Ministerului Public, care a și pregătit un comunicat pentru dumneavoastră. Procurorul de caz este cel care hotărăște ce se poate spune și ce nu urmează să se spună mai târziu. (…) Ancheta este în desfășurare. Urmează ca în continuare să se facă ceea ce trebuie făcut în dosar, însă nu putem pas cu pas să facem declarații de presă despre ce se întâmplă în dosar. Este o anchetă în curs, iar informațiile vi se vor comunica la momentul potrivit”, a declarat Augustin Lazăr.
La intrarea în sediul instituției, Augustin Lazăr a susținut că a fost invitat de ministrul Florin Iordache pentru a discuta despre ”buget și resurse”. Șeful DIICOT, Daniel Horodniceanu, va sosi în jurul orei 13.00. De asemenea, va fi prezentă și Laura Codruța Kovesi,  aceasta fiind prima apariție publică a șefei DNA, după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*