pretzmic.ro

- Advertisement -


VIZUALIZAT 38 ori,
chicville.ro

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

Law Abiding Citizen: Motivat să ucidă

babyliss-romania.ro

- ADS -

Acest film prezentat azi,Spune multe, Fiecare intelege ce vrea.Filmul nu este gazduit de serverele noastre, el este doar preluat.

o mica descriere preluata de pe cinemagia.

Clyde Shelton (Gerard Butler) este un inventator strălucit care duce o viaţă fericită alături de famile, până în momentul în care asistă neputincios la uciderea cu bestialitate a fiicei şi sotiei sale, în propria sa casă.

Cei doi asasini sunt prinsi, iar tânărul procuror adjunct Nick Rice (Jamie Foxx) este forţat de seful său să accepte o înţelegere cu unul dintre criminali. Acesta primeşte o pedeapsă infimă, în timp ce complicele său este condamnat la moarte. Greşeala este fatală, pentru că Shelton porneşte o cruciadă sângeroasă împotriva sistemului. Imediat cum iese din închisoare, după o sentinţa de 10 ani, ucigaşul care nu a plătit pentru fapta sa este asasinat, Clyde Shelton recunoscându-şi crima fără nicio urmă de regret. Mai mult, el ii dă un ultimatum procurorului: fie se îndreaptă carenţele sistemului judiciar, fie toţi cei implicaţi în procesul de acum 10 ani vor muri. Deşi în închisoare, el orchestrează cu maiestrie cele mai spectaculoase asasinate, imposibil de anticipat sau prevenit de către autorităţi.

Romanii!! priviti cu atentie acest film,Si intrebativa de ce, nu este distribuit in Romania? si poate fi vizionat doar online?

VIZUALIZAT 38 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și
1 Comentariu
  1. […] Law Abiding Citizen: Motivat să ucidă […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: